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이용수
Abstract
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RESULTS AND DISCUSSION
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Effect of Dietary Cholesterol and Cholesterol Oxides on Blood Cholesterol and Lipids, and the Development of Atherosclerosis in Rabbits
한국축산식품학회 학술발표초록집
2001 .01
Food Ingredients That Inhibit Cholesterol Absorption
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .06
계란의 Cholesterol : 문제점과 대책
한국가금학회지
1994 .06
Comparison of Jujube Extract with Tangerine Peel Extract in Lowering Plasma Lipids and Activities of Cholesterol Regulating Enzymes in Cholesterol - Fed Rats
Journal of Food Science and Nutrition
2001 .06
Management of Body Cholesterol and Its Role in Lipoprotein Metabolism
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
적하수오 추출물이 고콜레스테롤 급여 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2012 .07
Lecithin : Cholesterol Acyltransferase Activities in Rats Fed Cow's Milk with Different levels of Cholesterol
한국식품영양과학회지
1994 .07
랫트에 있어서 우유의 콜레스테롤 저하효과에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
1994 .01
Vitamin E와 콜레스테롤 급이가 혈장 Lipoprotein들의 지질조성에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1992 .11
혈청 콜레스테롤과 3 - Hydroxy - 3 - Methylglutaryl Coenzyme A Reductase
한국식품영양과학회지
1992 .11
홍화종실분말 식이가 고지방 - 고콜레스테롤섭취 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1999 .06
Effects of Sardine Oil Feeding and Vitamin E Supplement on the Preneoplastic Hepatic Lesion and Cholesterol Metabolism in Hepatocarcinogenesis of Rats
Journal of Food Science and Nutrition
1996 .12
Cholesterol Lowering Activity of Soybean Protein
식품과학과 산업
1993 .06
Screening of 3 - Hydroxy - 3 - Methylglutaryl - Coenzyme a Reductase Inhibitors In vitro and Its Application to Pullets
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .03
[P8-323] Preventive Effect of Perilla Oil, Dietary n-3 Fatty Acid on Histological Brain Damage in Apo E(-/-) Mice Fed High Cholesterol Diet
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effects of Garlic Vinegar Supplementation on Changes of Body Weight, Plasma Glucose, and Plasma Lipid Profile in High Cholesterol - fed Rats
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
Probiotic LAB Stimulates Longevity and Reduces Cholesterol Levels in Cholesterol-Fed C. Elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Angelica keiskei가 흰쥐의 지질대사에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
1997 .04
Effect of Citrus Pectin Oligosaccharide Prepared by Irradiation on High Cholesterol Diet B6.KOR-ApoE Mice
Food Science and Biotechnology
2009 .08
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