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이용수
Abstract
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
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Growth Inhibitory Effect of Fermented Kimchi on Food-borne Pathogens
Food Science and Biotechnology
2009 .02
Comparison of Fermentation Characteristics of the Main Types of Chinese Cabbage Kimchi
Food Science and Biotechnology
1996 .06
Antiobesity Effect of Baek - Kimchi (Whitish Baechu Kimchi) in Rats Fed High Fat Diet
Journal of Food Science and Nutrition
2004 .09
한국산 및 일본산 봄배추와 이를 이용하여 제조한 김치의 품질특성과 기능성
Food Science and Preservation
2013 .12
Investigation of the Microbiological and Biochemical Properties of Kimchi in the Submerged Model System Designed for Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2009 .01
부산ㆍ경남지역의 향토 별미김치 종류와 특징
한국식품영양과학회지
1995 .10
절임 배추와 양념소가 김치 발효에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2014 .07
Anticancer Effects of Organic Chinese Cabbage Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Investigation on the Microbiological and Biochemical Properties of Kimchi in the Solid-state Model System Designed for Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2010 .01
Application of Baechu-Kimchi Powder and GABA-Producing Lactic Acid Bacteria for the Production of Functional Fermented Sausages
한국축산식품학회지
2017 .01
어린이의 김치의식에 관한 실태조사 (Ⅰ) - 김치 선호도에 관한 조사 -
한국식품영양과학회지
1995 .10
김치 발효소시지가 미생물학적 안정성에 미치는 효과
한국축산식품학회 학술발표초록집
2004 .01
Brining Property and Antimutagenic Effects of Organic Chinese Cabbage Kimchi
Journal of Food Science and Nutrition
1998 .09
김치산업의 발달사
식품과학과 산업
2016 .12
Enhancement of Anticancer Activities of Kimchi by Manipulating Ingredients
Journal of Food Science and Nutrition
2000 .09
Inhibitory Effects of Kimchi Extracts on the Growth and DNA Synthesis of Human Cancer Cells
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Lactic Acid Fermented Foods and Their Benefits in Asia
Food Science and Biotechnology
1996 .09
Feasibility of using kimchi by-products as a source of functional ingredients
Applied Biological Chemistry
2016 .01
국내 시판김치의 김치담금부터 숙성까지의 미생물 균총 변화
Food Science and Preservation
2011 .10
[P6-46] Kimchi fermentation with different concentrations of garlic and spring onion and inhibition of food-borne pathogens in the fermented kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
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