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이용수
Abstract
緖言
材料 및 方法
結果 및 考察
抄錄
引用文獻
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방울토마토의 품종별 과실생육 특성 및 완숙과와 추숙과의 품질비교
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
Effects of Method of Fruiting on Quality of Cherry Tomato
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Comparison of Ripening Characteristics of Vine- and Room-ripened Tomato Fruit
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
1999 .10
고온과 차광에 따른 벼의 미성숙립 예측 모델 구축
한국농림기상학회 학술발표논문집
2015 .01
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
[P8-359] Antioxidant Activities of Extracts from pre-ripened Finger Citron Fruit (Citrus medica L)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Effect of Large, Medium, and Small Fruit Sizes on Quality, Shelf Life and Microbial Activity of Cherry Tomatoes
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
배지종류에 따른 몇가지 토마토의 품질 비교
한국원예학회 학술발표요지
1996 .10
Relationship between Fruit Cracking and Water Absorption in Sweet Cherry Cultivars
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
The Effect of Bagging on Fruit Characteristics and Quality in Tomato through Winter
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Effects of High Performance Greenhouse Films on Fruit Quality of Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2007 .10
Effects of High Performance Greenhouse Films on Fruit Quality of Tomato
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
칼라영상을 이용한 방울토마토 품질 인자 계측에 관한 연구
Korean Journal of Agricultural Science
2010 .09
체리 ‘좌등금’의 과실표면 구조 관찰과 감우가 열과발생에 미치는 영향
생물환경조절학회지
2010 .12
Effect of Boron and Silicon in Nutrient Solution on Fruit Qualities and Yield of Hydroponically Grown Cherry Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
배의 품종별 품질 평가
한국원예학회 학술발표요지
1996 .05
Foraging Ecology of Insect Pollinators Visiting Cherry Flowers and Their Impact on Fruit Production
Journal of Apiculture
2005 .12
Aril Paleness, New Physiological Disorder in Pomegranate Fruit (Punica granatum) : Physical and Chemical Changes during Exposure of Fruit Disorder
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2009 .08
Study of Dry Matter Distribution Pattern in Tomato Fruit
한국생물환경조절학회 학술발표논문집
2007 .10
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