지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
Abstract
Introduction
Materials and Methods
Results and Discussion
Acknowledgments
References
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Physiological Activities of Thiacremonone Produced in High Temperature and High Pressure Treated Garlic
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .03
[P8-35] Biological Activity of Thiacremonone Isolated from High Temperature High and Pressure Treated Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-36] Synthesis of Thiacremonone Isolated from High Temperature and High Pressure Treated Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Evaluation of Antioxidants and Antioxidant Activity in Various Garlic Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
[P3-72] Antioxidant Activity of Garlic Extract with Extraction Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
Evaluation of Heat Processing Temperature and Time on Functional Properties of Garlic Juice
Journal of Food Science and Nutrition
2008 .12
[P8-242] Antioxidant Activity of Solvent Extracts from Black Garlic
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
숙성에 의해 제조된 흑 마늘 추출물의 생리학적 활성 및 항산화 효과
한국식품과학회지
2008 .08
Antioxidant Activity and Antioxidant Compounds of Commercial Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Physicochemical and antioxidant properties of garlic (A. sativum) prepared by different heat treatment conditions
한국식품과학회지
2019 .10
싸리나무(Lespedeza bicolor) 부위별 추출물의 항산화 활성 및 항산화물질 분리
한국식품과학회지
2012 .12
[P8-339] Antioxidant Activities of Black Garlic during Aging
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antioxidant Activities of Fractions from Sedum sarmentosum
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
Changes of Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activities of Aged Garlic at Different Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Characteristics and Antioxidative Activity of Volatile Compounds in Heated Garlic (Allium sativum)
Food Science and Biotechnology
2007 .10
채소류의 항산화 효과 비교 연구
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
적미 미강 추출 분획물의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2019 .01
Comparison between the antioxidant properties of environment-friendly agro-produce and processed food
한국유기농업학회 학술발표대회 논문집
2009 .01
Quality Characteristics of Garlic (Allium sativum L.) Stems
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Changes of Antioxidant Compounds and Antioxidant Activities of Brown Rice at Different Heat Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
0