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요약
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문헌
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Freezing and Fermentation Curves of the Dough Frozen at the Different Freezing Condition
Food Science and Biotechnology
2002 .04
우유단백질과 검류가 밀가루 반죽의 특성과 냉동반죽으로 제조한 식빵 저장중의 노화에 미치는 영향
한국식품과학회지
2006 .02
The Basic Theory Needed for a Further Development of Frozen Dough Technology
식품과학과 산업
2012 .12
냉동생지 제조시 검류의 첨가가 반죽특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .06
활성글루텐이 1차발효 후 냉동한 생지의 품질특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .02
[S8-3] Effects of Freezing Rates and Storage Temperatures on the Quality of Frozen Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Production of offspring derived from frozen whole fish kept in freezer
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
첨가물이 냉동반죽의 품질향상에 미치는 영향
한국식품과학회지
2004 .04
Effect of Enzymatically Hydrolyzed Vital Wheat Gluten on Dough Mixing and the Backing Properties of Wheat Flour Frozen Dough
Food Science and Biotechnology
2006 .04
1차 발효 후 냉동생지를 이용한 빵의 특성에 미치는 비타민 C의 영향
한국식품과학회지
2003 .02
수입밀의 제빵 적성과 반죽법을 달리한 우리밀 제빵 적성의 비교
한국식품영양과학회지
2015 .03
국산 밀가루의 반죽특성
Food Science and Preservation
1999 .06
Effects of Shortening on the Loaf Volume of Frozen Dough Bread
Food Science and Biotechnology
2001 .10
밀가루의 이화학적(理化學的)인 성질(性質) 및 냉동(冷凍)반죽의 안정성(安定性)
경북대농학지
1987 .01
Frozen Bread Dough : a Smart Technology
식품과학과 산업
2012 .12
품질개량제 첨가가 냉동반죽의 Microwave 가열특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2005 .12
반건조 고추의 냉동저장 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2010 .02
Extension Properties of Frozen Hard Wheat Flour Doughs Mixed with Ascorbic Acid and Gluten Hydrolysate
Food Science and Biotechnology
2007 .08
Comparison of Different Types of Frozen Dough for Oryun Potato Bread
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
누에가루 첨가 반죽의 물성 변화 및 빵의 품질 특성
한국식품과학회지
2005 .06
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