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Profiles of Toxin Genes and Antimicrobial Susceptibility of Bacillus cereus Isolated from Commercial Jeotgals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Development of noble Biomarkers for Classification of Bacillus cereus group species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Bacillus cereus가 선택적으로 제거된 볏짚유래 스타터를 이용한 청국장의 제조 및 품질특성
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Fermentation Characteristics of Kimchi with Jeotgal Alternative Materials
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Hurdle Approach to Control of Bacillus cereus Biofilms on Stainless Steel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Inhibitory Effect of Acid Treatment on the Growth of Bacillus cereus in Cooked Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Transformation of shrimp aquaculture in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
장수지역 전통된장의 미생물 군집 및 바실러스 세레우스 길항 효과
한국식품영양과학회지
2016 .07
즉석섭취식품인 도시락에서의 설사형 Bacillus cereus의 예측 모델 개발 연구
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Development of predictive growth model of Bacillus cereus in dried laver (Porphyra pseudolinearis) stored at different temperatures
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
EFFECT OF SELECTED Bacillus ON WHITE SHRIMP (Litopenaeus vannamei)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Exploration of genetic diversity of Bacillus spp. from industrial shrimp ponds in Vietnam by multi-locus sequence typing
Fisheries and Aquatic Sciences
2019 .01
Effects of Characteristics of Jeotgal on the Volatile Compound and Quality Properties of Kimchi during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Contamination patterns and molecular typing of Bacillus cereus in fresh-cut vegetable salad processing
Applied Biological Chemistry
2016 .01
약수터 음용도구의 Bacillus cereus 분포 및 독소 특성
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Differential anticancer effect of fermented squid jeotgal due to varying concentrations of soymilk additive
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Cloning of Genes for Single Chain Antibody Fragments of Anti-Bacillus cereus Antibodies
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Reduction of Bacillus cereus Spores on Red Chili Peppers by Using Gaseous Chlorine Dioxide and Heat Drying
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
나트륨 저감 제품에 대한 태도, 수용도 및 나트륨 인지가 나트륨 저감 식품 구매의도에 미치는 영향 - 식품전문가를 중심으로 -
한국식품영양학회지
2016 .02
Microbial Safety Evaluation of Enzyme Foods in Korea : Occurrence of Mycotoxins and Detection Levels of Bacillus cereus and Escherichia coil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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