지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
사료내 어분함량에 따른 1년생 및 2년생 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장
수산해양교육연구
2017 .08
REDUCED DEPENDENCE ON FISH MEAL IN SHRIMP FEEDS WITH USE OF FEED CONCENTRATE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
OPTIMIZATION OF FISH MEAL AND FISH OIL CONTENT FOR Anguilla marmorata CULTURE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
양어용 어분의 안정적 공급방안에 관한 연구 : 축산업 사례분석을 중심으로
수산해양교육연구
2018 .02
조피볼락(Sebastes schlegelii)의 성장, 사료 섭취, 체성분 및 혈액성상에 미치는 사료 공급 횟수의 영향
한국수산과학회지
2016 .10
사료 공급횟수가 어린 강도다리(Platichthys stellatus)의 성장에 미치는 영향
한국수산과학회지
2019 .02
Apparent digestibility coefficients of the extruded pellet diets containing various fish meals for olive flounder, Paralichthys olivaceus
Fisheries and Aquatic Sciences
2016 .01
Effects of Different Feeding Frequency on the Growth, Feed utilization and Body Composition of Juvenile Eel Anguilla japonica in Semi-RAS(Recirculating Aquaculture System)
수산해양교육연구
2023 .04
Fermented Hermetia illucens with lactic acid bacteria for fishmeal substitute
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
Current status and future directions of fish vaccines in Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
IOT 기반을 이용한 양식장 모니터링 시스템에 대한 사례 연구
어업기술연구소보고
2022 .02
Evaluating dietary black soldier fly (Hermetia illucens) larva as fish meal alternatives for olive flounder (Paralichthys olivaceus) and rainbow trout (Oncorhynchus mykiss)
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2021 .04
자연산 어류와 양식산 어류 간의 가격 경합성 분석
수산해양교육연구
2015 .12
Evaluation of Black soldier fly meal as a substitute for fish meal in eel (Anguilla japonica) culture
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
패널문턱모형을 이용한 천해양식어류 생산의 영향요인 분석
수산해양교육연구
2021 .04
Effect of different fish meal amounts on growth and body composition of juvenile mandarin fish, Siniperca scherzeri
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
어분 및 빙어 첨가가 쏘가리(Siniperca scherzeri)의 성장, 혈액성상 및 체조성에 미치는 영향
수산해양교육연구
2018 .12
COMBINING MARINE HYDROLYSATES ASSETS FOR BETTER FEED PERFORMANCES AND SUSTAINABLE FISH MEAL REPLACEMENT ALL ALONG THE PRODUCTION CYCLE
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Physical and chemical properties of Korean fermented fish sauces from different fish species
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
Effect of fish oil and water extracts from Porphyra sp. on nutrition enhancement and physical properties improvement for 3D food printing using fish protein
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2022 .10
0