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고온극복 쿨링하우스를 이용한 파프리카 품종별 재배 실증
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
파프리카 정식밥법과 줄기 유인수에 따른 생육특성
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
포도 무핵 유전자원 유용 형질 특성평가
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
파프리카 과형 및 과색별 식물체 생육과 과실 특성 비교
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Effect of the Root-zone Heating on the Growth and Yield of Winter Cultivated Paprika (Capsicum annuum L.) in a Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
파프리카 「메티스」 품종의 줄기수 조절에 따른 생육 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Construction of High-Resolution Structure Model of Paprika (Capsicum annuum L.) Plants using 3-D Scanning and Estimations of Light Distribution and Photosynthesis
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Effect of the Root-zone Cooling System on the Growth and Yield of Summer Cultivated Paprika (Capsicum annuum L.) in the Greenhouse
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
파프리카 수경재배 코이어배지 용량 및 급액량에 따른 특성
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Photosynthetic Acclimation of Greenhouse Paprika (Capsicum annuum L.) under Elevated CO₂ Condition
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Whitening Effect of Capsicum annuum L. Leaves Extract and Luteolin Isolated from Capsicum annuum L. Extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
파프리카 ‘미네르바 골드’ 품종 겨울재배 초기 생육 특성
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
파프리카 「메티스」 품종의 1그룹 착과조절이 생육에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
The Effect of Red paprika (Capsicum annuum L.) on Antioxidant Activity and Bone Formation of Osteoblastic MC3T3-E1 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification of Candidate Genes for QTLs Linked to Antioxidant Activity and Total Polyphenol Content in Paprika (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Accurate Estimation of Light Interception and Photosynthesis of Greenhouse Paprika (Capsicum annuum L.) Using Optical Simulation
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
감 핵심 유전자원의 원예적 형질 평가
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
파프리카 TSWV 저항성 품종육성용 선발계통 특성
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
Fine Mapping of a Genic Male-Sterile Gene (ms1) in Paprika (Capsicum annuum L.)
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Comparative Analysis of Carotenoids and Flavonoids from Differental Color Paprika (Capsicum annuum L.) and Paprika Leaves by Supercritical Fluid Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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