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Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development and Utilization of Citrus Functional Material in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Effect of roasting treatment on the chemical composition of Citrus (Citrus unshiu) peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study of Development and Industrialization on Functional Materials Using Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Optimization of Enzyme-Assisted Extraction for Citrus peel using Response Surface method and Citrus peel jelly making
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Development of Rapidly Detection Kit Poisoning to Organophosphate Pesticide
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
Development of cellulose nano beads based a rapid detection kit to detect staphylococcal enterotoxin B
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .09
한우 인공수정에서 수정적기 진단키트 활용이 수태율에 미치는 영향
한국수정란이식학회지
2017 .01
Suppression of melanose by bio-sulfur on the citrus leaves after inoculation with Diaporthe citri
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
감귤모자이크바이러스의 품종 별 병징과 피해
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
노지감귤 스마트팜을 위한 수형 개발 기반 조성
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
감귤기능성 소재개발 및 활용
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
만숙성 감귤 품종 ‘설향’ 육성
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Biological Activity of Citrus pseudogulgul, Citrus hassaku Hort., and Citrus medica Extracts During Maturation
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Development of Molecular Markers for Systematic Molecular Breeding Program in Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
Genotype and Environmental Conditions Affecting Freezing Tolerance in Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Peel over pulp! Citrus unshiu peel seasoning “Gyulpi-Hanjum” with customized uses
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Study on Development of Markers for Identifying Male Fertility Associated with Seedless Property of Citrus
한국원예학회 학술발표요지
2023 .10
A FIELD-APPLICABLE DETECTION KIT FOR Vibrio vulnificus IN OYSTERS
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
Change of Gene Expression as Related to Ripening of Citrus Fruits in High Temperature
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
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