지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS AND DISCUSSION
REFERENCES
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Effect of Dietary Processed Sulfur Supplementation on Water-holding Capacity, Color, and Lipid Profiles of Pork
한국축산식품학회지
2015 .01
A Study on the Regulation and Countermeasure of Sulfur Content in Marine Fuel Oil
해양환경안전학회 학술발표대회 논문집
2017 .01
Kinetics of heavy metal biosolubilization from electroplating sludge: effects of sulfur concentration
Applied Biological Chemistry
2015 .01
Effect of Dietary Supplementation with Processed Sulfur on Meat Quality and Oxidative Stability in Longissimus dorsi of Pigs
한국축산식품학회지
2015 .01
Adsorption of Pb2+ in Aqueous Solutions by Biologically Produced Sulfur as a Novel Adsorbent
한국토양비료학회지
2021 .11
벼 키다리병 방제에 관한 황토유황의 종자소독 효과
한국유기농업학회지
2017 .01
Physiological activity of the Water extract from Sulfur Songhwa Mushrooms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of Dietary Processed Sulfur Supplementation on Texture Quality, Color and Mineral Status of Dry-cured Ham
한국축산식품학회지
2015 .01
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Control effect and spray concentration about Loess-sulfur comples in peach
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .11
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of Dietary Processed Sulfur on the Meat Quality in Pork under Aging
한국축산식품학회지
2016 .01
유황토분 처리가 사과 부란병에 미치는 영향
한국유기농업학회지
2017 .01
A Study on the Priority Analysis of Government Support Policies for SOx Emission of Ships
한국항해항만학회지
2019 .01
바이오차(Biochar)와 바이오황(Bio-Sulfur)을 활용한 흡착제의 중금속 저감 메커니즘 규명
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
Physicochemical Properties and Antioxidant Activity of Commercial Fruit and Vegetable Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Investigation of synthetic compounds in commercially available peeled root vegetable products
Food Science and Preservation
2022 .07
저속압착방식으로 착즙한 오디주스의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2020 .05
Antioxidant properties of commercial fruit juices and vinegars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
유동 초고압 공정을 이용한 딸기 주스의 미생물 안정성 향상 및 품질보존
한국식품과학회지
2015 .08
0