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전자선 조사가 건조 오징어의 미생물학적 안전성 및 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2005 .03
[P4-11] Effect of Electron Beam Irradiation on the Qualities of Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P4-12] Improvement in Qualities of Red Ginseng by Electron Beam Irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Quality of ‘August’ Lily after Electron Beam Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2009 .10
[P4-09] Effect of Electron Beam Irradiation on the Microbial Safety and Qualities of Whole Black Pepper Powder and Commercial Sunsik
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
전자선 조사 양념 오징어 젓갈 및 부재료의 미생물학적 및 관능적 특성
Korean Journal of Agricultural Science
2008 .12
Effects of Electron Beam and Ultraviolet-C Irradiation on Quality and Microbial Populations of Leafy Vegetables during Storage
Applied Biological Chemistry
2013 .01
온풍건조방법에 의한 마른 오징어의 품질특성
Food Science and Preservation
2005 .10
[P4-11] Eflect of Gamma and Electron Beam Irradiation on the Microbial Growth and Qualities of Vacuum-Packaged Chicken Breast
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Electron Beam 조사가 고추분말의 이화학적 품질에 미치는 영향
한국식품과학회지
2000 .04
Commercialization Possibility of Electron-beam Irradiation in Agriculture
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
Quality of ‘Baekma’ Chrysanthemum after Electron Beam Irradiation
한국원예학회 학술발표요지
2012 .05
Effect of Electron Beam Irradiation on Microbial Growth and Qualities in Astragalus membranaceus
Applied Biological Chemistry
2006 .01
[P3-23] Development of Seasoned and Dried Squid Slice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
[P4-04] Electron Beam Irradiation Improves Quality of Beef Jerky during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
대왕오징어의 가공방법에 따른 맛성분의 비교
Food Science and Preservation
2011 .08
반건조 오징어의 저장성 연장을 위한 감마선 조사기술의 이용
한국식품영양과학회지
2002 .06
Effect of Electron Beam Irradiation on Pulps for the Manufacture of CNF
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2016 .10
Microbiological and physicochemical qualities of 3 kinds of laver products after electron beam irradiation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Effect of Irradiation Parameters of Electron Beam on Detection Characteristics of Duck Meat during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
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