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[P10-117] Erk1/2 MAPK Mediated Suppressive Effects of Citrus reticulata on Inducible Nitric Oxide Expression in RAW 264.7Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P10-242] 황금이 LPS로 유도된 마우스 Macrophage Cell Line RAW 264.7에서의 NO생성과 iNOS, TNF-α 발현에 미치는 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-28] In Vitro Screening of Caesalpinia sappan L for a NO, ROS and iNOS Regulation in LPS-induced RAW 264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-108] Aminoethyl-chitosan inhibits LPS-induced inflammatory mediators, iNOS and COX-2 expression in RAW264.7 mouse macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Characteritics of Zygotic Seedlings Obtained from Citrus Crosses between ‘Morita unshiu’ (Citrus unshiu Marc.) and ‘Ponkan’ (Citrus reticulate Blanco) and Molecular Characterization
한국원예학회 학술발표요지
2013 .10
Evaluation of the anti-inflammation activity of natural products in the macrophage cell line RAW 264.7
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P8-29] Korean Cibotium barometz as a Potent Inhibitor against an iNOS Expression via an Inhibition of NF-kB in LPS-Induced RAW 264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P8-125] Suppression of Pro-inflammatory Cytokines iNOS and COX-2 Expression by Brown Algae Sargassum micracanthum in RAW 264.7 Macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Anti-inflammatory Effects of Korean Propolis Extracts on Raw264.7 Macrophage Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
The Suppressive Effect of Scoparone as an Active Compound of Artemisia capillaris Thunberg on Differentiation of Osteoclastic Macrophage RAW 264.7 Cells through Cellular Antioxidant Activity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-129] Abies Komsns essential oil inhibits the growth of drug-resistant skin pathogens proinflammatory cytokines, iNOS and COX-2 expression in macrophage RAW cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
The Protective Effect of Chlorophyll a Against Oxidative Stress and Inflammatory Processes in LPS-stimulated Macrophages
Food Science and Biotechnology
2007 .04
Lipopolysaccharide로 유도된 RAW 264.7 세포에서 유색미 에탄올 추출물의 항염증 작용
한국식품영양과학회지
2018 .09
RAPD Profiling of Four Native Citrus spp. in Taiwan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
Quercetin Ameliorates NO Production via Down-regulation of iNOS Expression, NFκB Activation and Oxidative Stress in LPS-Stimulated Macrophages
Food Science and Biotechnology
2005 .04
[P8-311] 청버섯 에탄올 추출 성분이 Macrophage cell line Raw264.7에서 면역 조절에 미치는 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
[P8-223] Effect of Limonene on Production of Pro-inflammatory Mediators and Cytokines in Murine Macrophage RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Functional Properties of Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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