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Quality Characteristics of Onion Juice Affected by Onion Varieties
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
양파분말을 첨가한 국수의 품질과 저장성
Food Science and Preservation
2016 .04
동아즙을 첨가한 국수의 품질 특성
한국식품과학회지
2004 .10
Effect of Autoclave and Microwave Treatments on Quality of Wet Noodle
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
상백피 및 강황 추출 혼합물 첨가에 따른 생면의 저장성 및 품질증진 효과
한국식품영양과학회지
2010 .05
Quality Characteristics of Rice Noodles by Manufacture Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[S11-1] Comparison of Quality Characteristics in Domestic Onions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Effect of Banana Peel on Quality Characteristics and Antioxidant Activities of Wet Noodles
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
[P3-56] Optimization of Extraction Conditions of Onion Juice according to the Addition of Activated Calcium
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Supplementations of Resistant Starches to Asian Noodles
Food Science and Biotechnology
2002 .08
[S9-3] Effect of ONIWELL® Onion Juice on Blood Lipids in High Fat-Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
한국의 국수 산업 발달사
식품과학과 산업
2017 .03
Identification, Characteristics, and Growth Inhibition of the Strain Isolated from Spoiled Wet Noodle
Food Science and Biotechnology
2005 .08
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Influence of Temperature on the Color Change of Noodle Dough Sheet
Food Science and Biotechnology
1998 .12
고혈당으로 유도된 염증반응 모델에서 유황양파즙의 항염증 효능 평가
한국식품과학회지
2014 .12
시판 과일주스의 이화학적 특성 및 기능성 비교
Food Science and Preservation
2012 .10
[S11-3] The Preference, Perception for Onion and the Wanted New Onion Products of Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Physicochemical and Textural Properties of Noodles Prepared from Different Potato Varieties
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .09
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