지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
2012
2010
2009
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[P8-192] Protective Effects of Laminaria japonica Fermented by Bifidobacterium bifidum on High Glucose-induced Oxidative Stress in HUVECs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P8-193] Laminaria japonica Fermented by Bifidobacterium bifidum, A potent α-Glucosidase Inhibitor, Alleviates Postprandial Hyperglycemia in Diabetic Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[P10-29] Protective activity of Laminaria japonica extracts against high glucose-induced oxidative damage in human vascular endothelial cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Bifidobacterium bifidum SL-21의 세포벽 조제성분에 의한 in vitro 골수세포 증식활성
한국식품과학회지
2004 .06
Protective Effects of the Fermented Laminaria japonica Extract on Oxidative Damage in LLC-PK1 Cells
Preventive Nutrition and Food Science
2013 .12
[P10-27] Anti-hyperglycemic activity of fermented Laminaria Japonica extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
[P8-137] Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Laminaria Japonica Fermented with Five Different Strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Radical Scavenging and Antioxidant Activities of Fermented Laminaria japonica Extracts
Journal of Food Science and Nutrition
2006 .03
Enhancement of Immunological Activity in Mice with Oral Administration of Cell Wall Components of Bifidobacterium bifidum
Food Science and Biotechnology
2004 .02
[P8-73] Bifidobacterium bifidum으로 발효한 둥근마의 이화학적 특성 및 위보호 활성 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Bifidobacterium bifidum을 이용한 밀가루 brew가 반죽의 이화학적 성질에 미치는 영향
한국식품과학회지
1998 .08
Effect of Water Extract from Laminaria japonica on Endurance Exercise Capacity in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[P10-28] Radical scavenging and anti-lipoperoxidative activities of fermented Laminaria japonica extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Bifidobacterium bifidum과 블루베리 추출물 급여 실험동물에서 변비개선 효과
한국식품영양과학회지
2019 .05
인간 진피섬유아세포에서 Bifidobacterium bifidum 배양액 및 추출액의 자외선B에 대한 보호 효능
한국식품영양과학회지
2017 .07
Comparison of biological characteristics between purified polysaccharides and water extract from Laminaria japonica
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Properties of BE0623 to serve as a growth factor of Bifidobacterium
Korean Journal of Agricultural Science
2020 .09
토마토 숙성저해 유전자의 SCAR 분자표지 개발
한국육종학회지
2013 .01
다시마(Laminaria japonica)를 single cell detritus로 분해하는 해양세균의 분리
한국식품과학회지
2006 .04
[P6-03] Effects of Laminaria Japonica Extract Supplement on Serum Lipids and Antioxidant Systems in Type Ⅱ Diabetic Patients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
0