지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
[S4-4] Health Functional Foods and Clinical Trial
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[S4-2] The Consulting Process for Clinical Trial of Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Clinical Trial Center for Functional Foods (CTCF2), Roles in Functional Food Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[S1-2] Current Status of National Research and Development on Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Creation of Multi - functional Foods
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2004 .04
Development of Novel Foods and Functional Materials from Insects
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
[S1-3] Development of Web-Based Database of Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[서평] Korean Functional Foods
식품과학과 산업
2018 .12
Korean Functional Foods 서평
식품산업과 영양
2018 .12
[S5-1] Functional Properties of Korean Fermented Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
건강기능식품, 어떻게 볼 것인가?
식품과학과 산업
2007 .06
Analysis and Monitoring of Polydimethylsiloxane and Silicon Dioxide in Processed Foods and Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Foods and New Era
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
United States Consumers Interest and Use of Functional Foods and Supplements
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2004 .11
[S12-1] Efficacy Assessment for Functional Foods Using Experimental Animals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
[S5-3] Functional Foods for Healthy Aging : Design and Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2006 .10
Development and Management of a Total Health Care System Based on Research of Functional Foods and Global Expansion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Metabolite Changes Associated with Obesity and the Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
[특집 : 질병예방과 영양ㆍ의약식품] Creation of Multi - Functional Foods
식품산업과 영양
2004 .04
0