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식품 중 아플라톡신과 오크라톡신 A의 동시분석법 개발 및 모니터링
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
유통 건고추 및 고춧가루의 아플라톡신 B과 오크라톡신 A 오염도 조사
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
Degradation of Aflatoxins by Fungal Isolates from Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
Simultaneous Determination of Aflatoxins and Ochratoxin A in Pork by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Occurrence of Aflatoxins and Ochratoxin A and Mycobiota in Red Pepper Samples from Three Regions in South Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Isolation and Identification of Fungi from a Meju Contaminated with Aflatoxins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
배양 조건이 Aspergillus sp.의 독소 생산에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Production ability of Aflatoxins by Aspergillus flavus Strains Isolated from a Meju Contaminated with Aflatoxins
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Dietary exposure assessment of mycotoxin (total aflatoxin, aflatoxin M1, ochratoxin A) contamination among Korean population based on recent Korean National Health and Nutrition Examination Survey 2010-2016
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fungal Isolates from Meju Showed Aflatoxin B1-detoxification Activities
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2014 .10
Degradation of Ochratoxin A by Fungal Isolates from Meju-Fermented Soy Bean Starter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
막걸리 중 ochratoxin A 분석의 개선
한국식품과학회지
2006 .02
LC-MS/MS를 이용한 돼지고기 중 총아플라톡신 및 오크라톡신 A 동시분석법 확립
한국식품위생안전성학회지
2016 .01
Aspergillus속과 Bacillus subtilis를 이용한 된장메주 발효 중 품질 특성
Food Science and Preservation
2011 .06
식품중의 Aflatoxins - 분석방법 및 이화학적 반응을 통한 저감화를 중심으로 -
Applied Biological Chemistry
2004 .01
쌀과 보리의 Ochratoxin 모니터링
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2006 .04
Control of Aflatoxin B₁ Production of Aspergillus parasiticus using Antagonistic Microorganisms and Its Application in Meju
Food Science and Biotechnology
2000 .06
각종 처리에 의한 Aflatoxin의 분해에 관한 연구
한국식품과학회지
1973 .12
[P5-69] Quality Characteristics of Korean Traditional Meju and Isolation and Identification of bacteria from the Traditional Meju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
쌀의 조리 및 가공 과정 중 Aflatoxin 감소에 관한 연구
한국식품위생안전성학회지
2002 .01
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