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[S6-1] Aroma Formation Mechanism in Fermented Tea, Oolong Tea and Black Tea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
발효차의 향기 (I) : 홍차 및 우롱차의 향기 생성 메커니즘
식품과학과 산업
2007 .09
국내산 반발효차의 향기성분
한국식품과학회지
2001 .10
발효차의 향기 (Ⅱ) : 동방미인차의 향기성분 및 발현 유전자
식품과학과 산업
2007 .12
Quality Properties of Enzymatically Fermented Tea Prepared with Korea Green Tea Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antimutagenic Effect of the Volatile Aroma Compounds Identified from Green Tea
Food Science and Biotechnology
1997 .06
Development of Yellow Tea, Oolong Tea, and Black Tea Using Korean Green Tea
한국원예학회 학술발표요지
2013 .05
Isolation of Pentacyclic Triterpenoids from Semi-fermented Tea and Its Effects on Oxidative Stress
Journal of Food Science and Nutrition
2009 .03
Tea Production in China and Therapeutic Effect of Tea
식품과학과 산업
1989 .09
Tea and Cancer
식품과학과 산업
2005 .09
녹차와 후발효차의 유리형 및 결합형 향기성분에 대한 연구
한국식품과학회지
2011 .08
Antioxidant Activity of Herbal Teas Available on the Korean Market
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .06
Antioxidant Activity of Fermented Green Tea According to the Type of Nuruks
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
발효정도에 따른 국내산 야생차 추출물의 항균활성
한국식품영양과학회지
2005 .01
Comparison of Isoflavones and Aroma Volatile Flavor Compounds in Soybean Leaf Tea from Different Cultivation Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Changes in Sensory Quality and Catechins Content in Tea Extracts as Influenced by Infusion Temperatures and Times
HORTICULTURE ENVIRONMENT and BIOTECHNOLOGY
2007 .12
Probiotic Potential and Enhanced Aroma of Green Vegetable Juice Fermented with Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
두충차와 감잎차의 향기성분
한국식품과학회지
1990 .08
Elucidation of aroma components by transplanting time of aroma rice using HSS-GS×GC TOF MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
녹차, 오룡차, 및 홍차 추출물의 항균효과
한국식품영양과학회지
1995 .04
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