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Antioxidant Potential of Commonly Consumed Vegetables in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
[P8-187] Antioxidative Activity and Total Phenolic Contents of Commonly Consumed Fruits in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
[P8-169] Screening of Antioxidant Activities from Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activities of the Organic Vegetable Fruits
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
2008년 국민건강영양조사에 근거한 과채류 주스 음용으로부터 한국인의 일인당 하루 총페놀, 총플라보노이드 및 항산화능 섭취량 추정
한국식품과학회지
2011 .08
2010년 국민건강영양조사에 근거한 매실가공품 섭취로부터 한국인의 일인당 하루 총페놀, 총플라보노이드 및 항산화능 섭취량 추정
한국식품과학회지
2014 .04
Antioxidant Activity of Fruits Produced in Taiwan
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
[S5-3] Structural Characteristics of Antioxidative Phenolic Phytochemicals in Fruits and Vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antidiabetic Activities of Vegetables and Fruits Consumed Commonly in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Comparison of Phenolic Compounds and Antioxidant Activity of Small Berry Fruits Produced in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Glycemic Control Effects of Vegetables and Fruits Commonly Consumed in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
2013~2015년(6기) 국민건강영양조사 자료를 이용한 청소년의 과일·채소 섭취에 따른 영양소 섭취와 건강상태의 비교
대한영양사협회 학술지
2017 .01
Fluctuations in Phenolic Content and Antioxidant Capacity of Green Vegetable Juices during Refrigerated Storage
Preventive Nutrition and Food Science
2015 .09
채소류의 항산화 효과 비교 연구
한국식품위생안전성학회지
2013 .01
과일 껍질의 비타민 C, 폴리페놀, 플라보노이드 함량과 항산화 활성
한국식품과학회지
2012 .10
Effect of Various Drying Processes on Total phenolics and Antioxidant Capacity in the Ripe Fruits of Opuntia humifusa
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
Relationship Among Body Mass Index, Nutrient Intake and Antioxidant Enzyme Activity of Postmenopausal Women
Journal of Food Science and Nutrition
2007 .06
Change of total antioxidant capacities and total phenolic compounds of Laminaria Japonica during drying process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Fruit and Vegetable Intake and Risk of Cardiovascular Disease, Cancer, and Mortality
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Antioxidant Capacity and Phenolic and Anthocyanin Contents in Highbush Blueberry Fruits
한국원예학회 학술발표요지
2010 .05
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