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Comparative Study on the Functional and Physicochemical Properties of Seaweed-Based Protein-Polysaccharide Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influence of Selenylation on Physicochemical, Structural, and Antioxidant Properties of Polysaccharides Extracted from Ulmus pumila L.
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Functional Properties and Physicochemical Characteristics of Hemp Seed Oil Extracted at Different Roasting and Pressuring Temperatures
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Nutritional Composition and Physicochemical Properties of Korean Hemp Seed depending on Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Structural Characteristics of Polysaccharide Fractions Isolated from Green Tea Leaves by Sequential Extraction Method
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Physicochemical Properties and Physiological Activities of Different Cultival Extracts Using Supercritical Extraction
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Chemical and Structural Properties of Immunostimulatory Polysaccharide Isolated from Sea Lettuce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
작물육종의 부가가치 향상을 위한 종자가공처리 활성화 방안
한국육종학회지
2024 .03
Antioxidant and Antibacterial Activity of Carrot Seed Oil according to Seed Separation Grade and Extraction Methods
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Effect of Pre-treatments on the Physicochemical Properties of Pepper Leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
추출 방법과 조건에 따른 소나무 지엽 추출효율 변화
펄프·종이기술
2016 .02
STUDY ON THE POLYSACCHARIDES EXTRACTED BY ENZYME HYDROLYSIS FROM LAVER
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .05
국내외 종자산업의 현황과 GSP사업의 역할
Journal of Plant Biotechnology
2015 .01
추출 용매 및 효소 전처리 방법에 따른 포피란과 헤미셀루로오즈의 특성
수산해양교육연구
2017 .02
Influences of Red Pepper Seed Powder on the Physicochemical Properties of a Meat Emulsion Model System
Food science of animal resources
2019 .01
Physicochemical Characteristics and Antioxidant Activity of Ecklonia cava Extracts According to Extraction Solvents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Physicochemical, Microbial and Rheological Properties of Yogurt Substituted with Pectic Polysaccharide Extracted from Ulmus davidiana Esterified by Succinic Acid
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Monosaccharide Composition of Pectic Polysaccharides from Apple by Extraction Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
우리나라 종자 생산공급분야의 성과와 과제: 벼와 채소를 중심으로
한국육종학회지
2020 .01
Seaweed polysaccharides: its structure and biological activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
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