지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Survey on the Physical Properties of Paddy Soils in Gyeongnam Province, South Korea
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Excessive soil water stress responses of sesame (Sesamum indicum L.) and perilla (Perilla frutescens L.) cultivated from paddy fields with different topographic features
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
Prebiotic and Antimicrobial Effects of Cereals and Cereal By-Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Survey on the Physical Properties of Paddy Soil in Chungnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Status and Changes in Chemical Properties of Paddy Soil in Gangwon Province
한국토양비료학회지
2016 .08
논 밭작물 재배 시 토양질 악화 기작에 대한 가설 제안
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2017 .05
논 재배를 위한 주요 원예작물 분석
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Long-term Monitoring of Chemical Properties from Paddy Soils in Gyeongnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
Analysis of Soil Physical Properties under Paddy Soil in Gyeongnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2023 .10
혼합 잡곡의 항산화 물질과 기호도
한국식품영양학회지
2015 .04
Evaluation of Chemical Properties of Paddy Soil in Chungnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
논에서의 밭작물 재배에 따른 양분유출 모니터링
한국농림기상학회 학술발표논문집
2019 .01
논토양에서 잡곡 재배 시 잡곡 생산성 및 토양화학성 변화
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
논토양 화학성분의 장기적인 변화
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Impacts of Cropping Systems on the Distribution of Soil Microorganisms in Mid-mountainous Paddy
한국토양비료학회지
2016 .10
Comprehensive profiling on soil microbiotas in rice paddy fields
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Long-term Monitoring of Chemical Properties from Paddy Soils in Gyeongnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2016 .03
Long-term Monitoring of Chemical Properties from Paddy Soils in Gyeongnam Province
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
유기벼재배 논토양의 이모작이 토양유기탄소 함량에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
Difference in Biochemical Properties of Soils with Different Periods of Agricultural Practice after Conversion from Paddies to Uplands
한국토양비료학회지
2021 .11
0