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석류 과일 껍질을 활용하는 새로운 기능성 식품의 최근 연구 동향
한국식품영양학회지
2017 .04
석류 농축액의 유산균에 대한 성장촉진효과와 요구르트의 적용
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .06
Development and industrialization strategy for individually approved health functional food ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Determination of polyphenol constituents and functional properties in four domestic pomegranate cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Organic acid and sugar contents in different domestic fruit juices
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Development and Quality Characteristics of Mixed Juice to Promote Consumption of Aronia Juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
석류 껍질 분말을 첨가한 스펀지 케이크의 품질 특성, 노화도 분석 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .06
Simultaneous Determination of Eight Biogenic Amines in Pomegranate Juice, Margarine, and Soybean Oil by High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Functional juice and quality characteristics using fruits and vegetables
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Functional ingredients research trends by country
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Current Status of Functional Ingredients for Health Functional Food in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Trends in Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Study of Development and Industrialization on Functional Materials Using Citrus
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Laboratory Work for Health Functional Ingredients Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Case of Technical Support for the Development of Functional Ingredients for Health Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparative Study on Qualities of Fresh Paprika Juices Prepared by Household High-Speed Blender and Low-Speed Juicer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Immune response and antioxidant status of broilers as influenced by oxidized vegetable oil and pomegranate peel
한국축산학회지
2021 .09
Approval Procedure of Functional Ingredient for Health Functional Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Development of Functional Ingredients from Horticultural Crops and Strategies for Their Industrialization
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
Cases of Preclinical Research for Health Functional Ingredients Development
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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