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In vitro anti-oxidant activity of Schizandra chinensis extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Metaboloic Change of Persimmons (Diospyros kaki L.) after Ripening and Metabolic Differences Between their Peels and Pulps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inhibitory activities of persimmon peel against oxidative stress and diabetes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Optimization for Extraction Condition of Tannin Compounds from Persimmon Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antibacterial effects on oral microorganism of the mixtures based on Schizandra fruits and banana pulps
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of different operating conditions of chestnut peeling machine on peeling properties/peeling efficiency
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
오미자차와 오미자 물추출액의 무기질 함량 및 추출조건에 따른 이행률
한국식품위생안전성학회지
2015 .01
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit with Different Drying Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Carotenoids in Fruit Peel and Flesh of Different Persimmon (Diospyros kaki Thunb.) Cultivars
한국원예학회 학술발표요지
2024 .11
Young Persimmon Fruit improves lipid metabolism via inhibition of pancreatic lipase activity in the in vitro and in vivo experiments
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
Antioxidant Activities of Ethanol and Hot-Water Extracts of Omija (Schizandra Chinensis) Fruit by Cultivated Altitudes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
줄기 유인방법이 오미자의 생육 및 과실 수량에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
Effect of Water Supply on the Sunburn Incidence of Persimmon Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
An attempt of developing fungicide spray program for persimmon cultivation and application at persimmon orchard in 2015
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2015 .10
수확 후 온도처리가 복숭아 (‘미백도’ 및 ‘수미’) 저온 저장 중 품질에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Development of the Simultaneous Analysis method for Antidiabetic Compounds by LC-MS/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influence of green extraction technology on antioxidant properties of persimmon by-products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Antioxidant Properties of Yakbap Added Onion Peel and Dried Persimmon
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Antioxidant and Antidiabetic Activity of Extracts from Medicinal Plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Shade Net on the Sunburn Incidence of Persimmon Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
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