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한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Structure-Activity Relationships of Immuno-Stimulating Polysaccharide Purified from Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Structural Characteristics of Immuno-stimulating Polysaccharide Purified from Ginseng Leaf
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Structural Characteristics and Action Mechanism of the Immuno-Stimulating Polysaccharide Isolated from the Byproducts of Starch Industries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
유산균 발효 다시마(Saccharina japonica) 분말이 첨가된 조미간장의 품질 특성
한국수산과학회지
2018 .12
Immuno Stimulating Activity and Intracellular Signaling Mechanism of the Pectic Polysaccharide Isolated from Ginseng Leaf and Its Structural Characteristics
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
The Characteristics of Bacillus Species Isolated from Korean Traditional Soy Sauce, Ganjang
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
장기 숙성된 한식간장의 맛성분 및 관능적 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
장기숙성 한식간장의 숙성 기간별 품질 특성 비교
한국식품영양학회지
2019 .01
Cytotoxicity and Immuno-stimulating Activities of Ethanol Extract, Hot Water Extract and Crude Polysaccharide from Korean Radishes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Change of Antioxidant Activity and Amino Acid Content of 5 Soy Sauces in Different Aging Time
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Functionality Analysis on Tomato-fermented Soy Sauce
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
지역별 옹기에서 발효된 한국 전통간장의 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2015 .06
Elucidation of Active Structural Moieties of Immuno-Stimulating Polysaccharide Purified from Red Ginseng
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Elucidation of Active Structural Moieties of the Immuno-Stimulating Polysaccharide Purified from Fermented Barley
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality characteristics of retort samgyetang marinated with different levels of soy sauce and processed at different F0 values
한국축산학회지
2020 .01
차추출물과 마늘식초를 이용한 생선회용 소스의 항균활성 및 관능특성
Food Science and Preservation
2016 .10
허브간장의 항산화성 및 품질 특성에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2020 .01
Analysis of Quality Characteristics of Regional Traditional and Commercial Soy Sauce (Ganjang)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Identification of microorganisms by next generation sequencing Ganjang (Korean soy sauce)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
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