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Study on the sensory detection and recognition thresholds of five basic tastes in Korean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Influences of Product pH and Salinity on the Retronasal Threshold Values of Capsaicin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Carrier Food Effects on Chili Pepper’s Capsaicin Pungency Intensity
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Antioxidant Activities of Lipophilic Capsaicin and Curcumin in Lipopolysaccharide-Stimulated RAW264.7 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Genetic Study toward Improvement of Pungency and Low- pungent Capsaicin Analogs in Chili Pepper Fruit
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
High Capsaicin-Containing Kochujang Alleviates Memory Impairment through the Gut-Brain Axis in Rats with Scopolamine-Induced Amnesia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Gochujang exerts anti-obesity effects through brown adipose tissue activation and thermogenesis, independently of capsaicin in high-fat diet induced obese mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
음향산란층의 식별을 위한 에코그램 분석 방법의 비교
한국수산과학회지
2016 .12
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
The Taste for Health: Extraoral Bitter Taste Receptors as New Targets for Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Taste Education Case Studies in France and Food Consciousness in Japan, Insight of the Culinary Identity from Taste of Umami
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Taste Characteristics of Commercial Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2020 .01
초음파 추출을 활용한 스카치 보넷에 있는 capsaicin 추출의 동역학 모델링: 추출 용매 비교
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
전통 장류의 염도 및 당도가 농촌 노인의 맛 감지도와 식품섭취행태에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
한국인의 기본 맛 감지 역치 및 인지 역치 분석
한국식품영양과학회지
2025 .03
Effect of Capsaicin on RANKL-Mediated Osteoclast Differentiation
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .05
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