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이용수
Abstract
서론
본론
결론
참고문헌
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
The Taste for Health: Extraoral Bitter Taste Receptors as New Targets for Functional Foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
가공식품 나트륨 저감화 가이드라인
식품과학과 산업
2016 .06
Correlation Between in vitro Activity Assay with Cloned Human Sweet Taste Receptor and Sensory Evaluation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Dual mode of sweet adaptation in the taste bud
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Application of sweet and taste modifying genes for development in plants: current status and prospects
Journal of Plant Biotechnology
2016 .12
Comparison of Larger Beer Taste Using Taste Sensing System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
전통 장류의 염도 및 당도가 농촌 노인의 맛 감지도와 식품섭취행태에 미치는 영향
한국식품영양학회지
2017 .08
Taste Supplementation of Low-Salinity Kimchi
산업식품공학
2021 .11
Taste Characteristics of Water Filtered by Various Filter System Using Electronic Taste Analyzer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Effect of reducing sodium chloride based on the sensory properties of meat products and the improvement strategies employed: a review
한국축산학회지
2021 .01
The Relationship between Salt and Total Sugar Intake in Korean Adults with Diabetes: the Korea Nation Health and Nutrition Examination Survey 2012-2014
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
What is a Taste and Flavor?
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
한국인의 당류 섭취현황과 만성질환에 미치는 영향
식품과학과 산업
2016 .09
한국인의 기본 맛 감지 역치 및 인지 역치 분석
한국식품영양과학회지
2025 .03
Physicochemical Properties and Taste Measurement by Electronic Tongue for Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Taste Sensing System을 이용한 밥맛 측정
한국국제농업개발학회지
2015 .01
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