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이용수
2018
ABSTRACT
서론
재료 및 방법
결과 및 고찰
요약
REFERENCES
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Understanding of Functional Cosmetics and Case Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Estimation of Leaf Area of Paprika with Leaf Length, Leaf Width, and Node Number using Regression Model and Artificial Neural Network
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Estimation of Leaf Area through Multiple Regression Analysis based Leaf Length and Width on the Tomato
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
한지형마늘의 엽 제거가 수량 및 생육에 미치는 영향
한국국제농업개발학회지
2015 .01
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Prunus Persica
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
Strong Correlation between Leaf Temperature and Heat-induced Leaf Injury in Seedlings of Different Tomato Lines
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Effect of Total Leaf Numbers on the Growth and Fruit Quality in Muskmelon Plants Showing Leaf Yellowing Symptoms
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Measurement of Antioxidant Properties of Chionanthus retusa Leaf Extract and its Evaluation as a Cosmetic Material
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparison of Antioxidant Activity and Antibacterial Effect of Green Tea Leaf and Moringa Leaf Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Leaf Analysis and Changes in Leaf Mineral Content of Pyrus Pyrifolia
한국원예학회 학술발표요지
2017 .10
엽장, 엽폭, 엽신장을 이용한 토마토의 엽면적 추정
생물환경조절학회지
2022 .10
딸기(Fragaria ananassa var. ‘Seolhyang’) 잎 분획별 추출물의 항산화 활성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .03
Effect of Air Temperature on Leaf Area Accumulation of Capsicum annuum
한국원예학회 학술발표요지
2021 .10
침엽수 낙엽을 활용한 기능성 펄프몰드 제조
펄프·종이기술
2016 .02
Valorization of Cellulosic Nano-/Micro-Materials for Food and Cosmetic Industries
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
한국잔디 ‘한라그린 10’ 품종의 개발
한국육종학회지
2021 .12
토마토 엽위에 따른 광합성과 잎의 특성 분석
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Whitening and anti-wrinkle effects of Korean traditional actinidia (Actinidia arguta) extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
엽장, 엽폭, 엽병장 및 SPAD 값을 이용한 온실 재배 어윈 망고의 엽면적, 엽생체중과 엽건물중 추정
시설원예·식물공장
2016 .09
COSMOS-standard AISBL과 우리나라 유기농 화장품 기준에 관한 분석
한국유기농업학회지
2015 .01
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