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Genomic Analysis of Microorganisms Isolated from Kimchi and Human
한국미생물학회 학술대회논문집
2019 .04
Genomic and Metabolic Features of Kimchi Lactic Acid Bacteria during Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
인천지역 고등학생들의 김치에 대한 인지 및 선호도에 관한 연구
한국식품조리과학회지
2017 .01
한국 거주 중국인을 대상으로 한 한국 김치에 대한 정성적 기호도 조사
동아시아식생활학회지
2017 .04
Microbe-related Skin Disease
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Comparative Genomics on of Lactobacillus plantarum from Pigs and Kimchi with Antimicrobial Activities
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
How do Microbes Spread across Environmental Barriers?
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Strategy on Database Construction and Selection of Useful Microbes in Korea
한국미생물학회 학술대회논문집
2017 .04
Functional and Genomic Study of Violacein Producing Microbe, Janthinobacterium
한국미생물학회 학술대회논문집
2022 .10
미국인들의 김치에 대한 인식과 소비행태 조사
동아시아식생활학회지
2024 .10
Molecular Mechanisms of Host-microbe Interactions
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
A Study on the Heavy Metals of Distributed Kimchi in Seoul
한국분석과학회 학술대회
2023 .05
Microbe-mineral Interaction in Extreme Environment and Its Implications
대한지질학회 학술대회
2019 .10
Clover Cyst Nematode Dominates and Causes Damage in Kimchi-Cabbage Fields in Korea
The Plant Pathology Journal
2025 .04
Genome Encyclopedia of Microbes and Beyond
한국미생물학회 학술대회논문집
2020 .10
Culture Collection of Antimicrobial Resistant Microbes
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
Microbes and Gut Immunity in Health and Disease
한국미생물학회 학술대회논문집
2018 .04
상업용 김치와 담금 배추김치의 발효에 따른 품질특성 변화
한국식품조리과학회지
2017 .01
Starter Cultures for Kimchi Fermentation
한국미생물학회 학술대회논문집
2015 .04
한국 성인의 백미와 김치 총 섭취량에 따른 영양상태와 대사증후군 위험도에 관한 연구 : 2013-2015년 국민건강영양조사 자료를 이용하여
대한지역사회영양학회지
2018 .12
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