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[P4-11] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide and Fumaric Acid Treatment on the Microbial Growth in Ginger, Carrot, and Green Pepper
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
Effects of Aqueous chlorine Dioxide and Fumaric Acid on the Quality of Blueberries in Different Packaging during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
[P4-06] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide and Fumaric Acid on the Inactivation of Pathogenic Bacteria in Alfalfa Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
The Combined Effects of Aqueous Chlorine Dioxide, Fumaric Acid and Ultraviolet-C with Modified Atmosphere Packaging for Inactivating Microorganisms on Buckwheat Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
이산화염소수 처리에 의한 잔류농약 분해 효과
한국식품영양과학회지
2009 .05
A Comparison of Kinetic Models of Foodborne Pathogen Inactivation by Aqueous Chlorine Dioxide, Fumaric Acid, and Ultraviolet-C
Applied Biological Chemistry
2010 .01
이산화염소수 및 열수처리에 따른 무(Raphanus sativus L.) 새싹 종자의 미생물 제어 효과
Food Science and Preservation
2007 .10
[P4-19] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Microbial Growth and Qualities of Strawberries during Storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
[P4-10] Combined Effect of Aqueous Chlorine Dioxide and Fumaric Acid on the Inactivation of Escherichia coli O157:H7, Salmonella typhimurium and Listeria monocytogenes in Broccoli Sprouts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2008 .10
이산화염소수 처리가 삼계용 닭의 저온저장 중 미생물학적 변화 및 품질에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2008 .10
[P2-03] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Decomposition of Pesticide Residues
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
이산화염소수 및 구연산처리에 따른 무(Raphanus sativus L.) 새싹과 종자의 미생물 제어 효과
Food Science and Preservation
2008 .10
[P5-18] Effect of Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Microbial Populations in Chicken Cage Litter
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
“플라멩고” 딸기의 수확 후 Ultraviolet-C와 이산화염소수 또는 푸마르산 병합 처리에 따른 저장 중 품질에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2010 .01
수확 후 산채류의 미생물 제어를 위한 이산화염소수와 유기산 및 Blanching 병합 처리
한국식품영양과학회지
2016 .02
Reduction of total microbial counts and histamine in mackerel by aqueous chlorine dioxide treatment
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Effects of Aqueous Chlorine Dioxide Treatment and Cold Storage on Microbial Growth and Quality of Blueberries
Applied Biological Chemistry
2013 .01
[P4-20] Effect of aqueous chlorine dioxide treatment on the microbial growth and qualities of iceberg lettuce during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
이산화염소수 생성기의 생성효율 및 과,채류에 대한 침지 세정 살균효과
Food Science and Preservation
2008 .04
Effect of Aqueous Chlorine Dioxide Treatment on the Microbial Growth and Qualities of Strawberries During Storage
Food Science and Biotechnology
2007 .12
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