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One-step transesterification reaction using methanol-stable lipase for omega-3 fatty acid ethyl ester production
Applied Biological Chemistry
2015 .01
바나나 껍질과 파인애플 껍질 Ester Synthetase를 이용한 Ethyl Butyrate의 효소적 합성
한국식품영양과학회지
2017 .09
Ferulic Acid Ethyl Ester Reduces LPS-induced Inflammation by Inhibiting Reactive Oxygen Species-regulated NF-κB and AP-1 signaling pathway in RAW 264.7 macrophages
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Conversion of fatty acids in corn oil deodorization distillate into fatty acid ethyl esters via lipase-catalyzed ethanolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
전통식품 품질인증 된장의 향기성분 분석
한국식품영양과학회지
2015 .06
Regiospecificity of Immobilized Candida antarctica Lipase B as a Biocatalyst for the Interesterification of Triacylglycerols with Fatty Acid Ethyl Esters
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Simultaneous Analysis of Dehydroacetic Acid, Benzoic Acid, Sorbic Acid and p-Hydroxybenzoic Acid Ester in Foods by High Performance Liquid Chromatography
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
쏘팔메토(Saw Palmetto) 열매 추출물의 이화학적인 특성 연구
한국식품영양학회지
2023 .06
꿀벌 외래 해충, 작은벌집밑빠진벌레(Aethina tumida Murray, 1867)의 초기 발견 봉장 내 공간 분포 특성
Journal of Apiculture
2017 .09
Treatment with commercial bacteriophages and lauric arginate ethyl ester, alone or in combination, inhibits Listeria monocytogenes in chicken breast tissue
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
New Available Quarantine Technology for Application of Ethyl Formate
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
국산 시판 로제 와인의 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .10
Inhibitory Effects of Caffeic Acid Phenethyl Ester on Adipocyte Differentiation through Regulation of Reactive Oxygen Species in 3T3-L1 Cell Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Short-chain Ester Synthesis in Clostridium acetobutylicum
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2020 .10
Comparison of volatile compounds in juices and wines of white grape cultivars Cheongsoo, Chardonnay, and Riesling
Food Science and Preservation
2018 .04
곡물 원료에 따른 고량주 품질 특성
Food Science and Preservation
2021 .12
포도 숙성 정도에 따른 청포랑 화이트 와인의 향기 및 품질 특성
한국식품영양학회지
2017 .08
An new attempt to manufacture a distilled soju with enhanced ester aroma
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Caffeic Acid Phenethyl Ester Inhibits RANKL-induced Osteoclast Differentiation through Controlling Reactive Oxygen Species
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Isolation and Identification of a 2,4-D butyl ester-degrading Enterobacter sp. M11-3
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2017 .04
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