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Changes in Physicochemical and Antioxidant Properties of Aronia (Aronia melanocarpa) by Enzymatic Hydrolysis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Antioxidant Activity of the Ethanol Extract of Aronia (Aronia melanocarpa) Fruits and Anti-inflammatory Effects against Particulate Matter 2.5
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Frozen Aronia by Varieties and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
아로니아의 수익성 및 적정 경영모형
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
아로니아(Aronia melanocarpa )의 밀원식물 가치 평가
한국양봉학회 학술대회 자료집
2017 .10
Fermented Aronia melanocarpa Improves Melanogenesis and Aging Process in Skin Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Change in Physicochemical and Microbiological Qualities of Hanwoo Beef under Different Freezing and Thawing Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
아로니아 분말 첨가 파운드케이크의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2017 .10
Neuroprotective effect of Aronia melanocarpa extract against glutamate-induced oxidative stress on HT22 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Extract of Aronia (Photinia melanocarpa) on the Growth of Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of hot air and freeze drying methods on physiological activities and chemical composition of black chokeberries (Aronia melanocarpa)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
다양한 냉동 및 해동방법을 이용한 당근의 물리적 특성 관찰
산업식품공학
2015 .01
Aronia melanocarpa reduced adiposity via enhanced lipolysis in high-fat diet-induced obese mice
한국식품과학회지
2020 .06
Anti-diabetic Effect of Aronia melanocarpa (Chokeberry) Vinegar in High Fat Diet-fed C57BL/6J Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Comparison of Acidic Ethanol Extract and Anthocyanin Rich Fractions from Aronia (Aronia melanocarpa) on Antioxidant, Immuno Modulating Activities and Inhibitory Activities of Colonic Epithelial Cell Proliferations
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
포장 및 냉·해동 방법이 고구마 줄기의 품질 특성에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Characterization and Quantification of Anthocyanins According to the Aronia melanocarpa Fruits by UPLC_DAD-QToF/MS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Extraction Characteristics of Schisandra chinensis by Freeze-thawing
한국약용작물학회 학술대회논문집
2021 .05
Antibacterial Activity of Crude Aronia melanocarpa (Black Chokeberry) Extracts against Bacillus cereus, Staphylococcus aureus, Cronobacter sakazakii, and Salmonella Enteritidis in Various Dairy Foods: Preliminary Study
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2018 .01
Antioxidant Activities and Polyphenol Contents of Freeze Dried Aronia on Extraction Temperature
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
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