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복분자 추출물의 항산화 활성 및 지표성분 표준화를 위한 ellagic acid 검증
Food Science and Preservation
2021 .08
Anti-obesity effects of ellagic acid as a compound of Rubus occidentalis in high fat diet-induced obese mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Protective Effect of Rubus occidentalis on H₂O₂- Induced Oxidative Stress in C2C12 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Establishment of Real-time Polymerase Chain Reaction-based Molecular Markers to Distinguish between Rubus coreanus and Rubus occidentalis
농업생명환경연구
2023 .03
Antioxidant Activities of Ethanol Extracts from Black Raspberry (Rubus occidentalis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Molecular Differentiation of Bokbonja (Rubus coreanus), Rubus Species and Their Mistaken Identity, Usage in Korean Local Markets
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Chloroplast DNA‑derived markers for the authentication of oriental medicinal Rubus species and mistaken identity of bokbunja in the local markets of Korea
Plant Biotechnology Reports
2019 .01
Hypocholesterolemic effects of unripe Rubus occidentalis L. extract in HepG2 Cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Mechanisms underlying the anti-hypertensive effect of unriped-Rubus occidentalis L extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Anti-inflammatory and anti-allergic effects of Black raspberry (Rubus occidentalis) extract in RAW 264.7 and RBL-2H3 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Genetic Diversity and Population Structure of Rubus Accessions Using Simple Sequence Repeat Markers
Plant Breeding and Biotechnology
2016 .01
A Study on the anti-inflammatory effects of Black Raspberry (Rubus occidentalis)
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Potential prevention effects of Rubus occidentalis seed on UVB-induced MMP-1 production and procollagen degradation in CCD-986sk cells
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Ellagic Acid가 조골세포 분화에 미치는 영향
한국식품영양과학회지
2019 .03
산딸기 잎 추출물의 항염증 기능 탐색에 관한 연구
산업식품공학
2016 .01
한국 및 중국 재배종 미숙과 복분자의 엘라그산 함량의 비교
Food Science and Preservation
2018 .08
Quality Characteristics of Rubus coreanus Powder Added Sponge Cakes
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
딸기 품종별 항산화활성 및 Ellagic acid 함량 분석
한국원예학회 학술발표요지
2016 .10
이산화탄소 처리 MAP 저장에 의한 산딸기(Rubus idaeus)의 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Inhibitory Effect of Water Extract from the Rubus coreanus on Atopic Dermatitis Studies through in vitro Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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