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HPLC Analysis Result of Abeliophyllum distichum Nakai Leaf Extract
한국원예학회 학술발표요지
2022 .11
Antibacterial and anti-obesity effects of Abeliophyllum distichum Nakai: an in vitro study
Korean Journal of Agricultural Science
2021 .09
LPS로 처리된 Raw 264.7 대식세포에서 곤드레 추출물의 항염증 효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-inflammatory effects of the aged garlic extracts in LPS-stimulated RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
LPS 유도 RAW264.7 세포에서 머위(Petasites japonicus) 잎 열수 추출물의 항염증 활성
한국식품영양과학회지
2020 .03
Anti-inflammatory Effect of a Mixture of Medicinal Herb Extracts in LPS-Stimulated RAW264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2020 .10
수용성 비타민 처리가 미선나무 캘러스 유도에 미치는 영향
한국원예학회 학술발표요지
2023 .05
Anti-Inflammatory Effects of Geranium koreanum on Lipopolysaccharide - Induced RAW 264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2016 .10
Anti-Inflammatory Activity of the Root of Hibiscus syriacus in LPS-Stimulated RAW264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Raw 264.7 대식세포에서 Chrysophanol의 LPS로 유도된 전염증성 사이토카인 억제 효과
한국식품영양과학회지
2019 .12
LPS로 유도된 RAW 264.7 세포에 대한 오디 발효액의 항산화 및 항염증 효과
한국식품영양과학회지
2018 .10
Fermentation Characteristics and Anti-Inflammatory Effect on LPS-Induced RAW 264.7 Cells of Ginseng Vinegar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-inflammatory effect of medicinal plants extracts in LPS-induced RAW264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics and Sensory Evaluation of Brined Kimchi Cabbage with Abeliophyllum distichum Nakai Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
건조방법에 따른 미선나무 잎의 항산화 및 항염증 효과
Food Science and Preservation
2018 .02
Anti-inflammatory activities of Scutellaria baicalensis root extract on LPS-induced in RAW 264.7 cells
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-Inflammatory Activity of Vaccinium oldhami in LPS-Stimulated RAW264.7 Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .05
Anti-oxidant and anti-inflammatory effects of Pinus rigida extract in LPS-induced RAW 264.7 cell
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-Inflammatory Effects of Black Ginseng Extract on RAW264.7 Macrophage Cells Stimulated with LPS
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Metabolomic Analysis Ethanol Extracts from Leaves of Abeliophyllum distichum
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
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