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이용수
ABSTRACT
INTRODUCTION
MATERIALS AND METHODS
RESULTS
DISCUSSION
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Extending the Storage Periods of Zanthoxylum schinifolium Seed Oil using Sodium Bicarbonate and Ascorbic Acid
한국약용작물학회지
2020 .12
식물성 기름을 이용한 전통한지 유지(油紙)의 제조 및 열화 특성 (I) : 전통한지 유지(油紙) 제조용 식물성 기름의 특성
펄프·종이기술
2018 .10
과수봉지의 특성 평가(I) : 오일 코팅지(배봉지)의 특성
펄프·종이기술
2017 .10
우리나라 식용유지 산업의 발자취
식품과학과 산업
2017 .12
Physicochemical Composition and Properties of Sancho Oil Extracted from Zanthoxylum schinifolium Seeds
한국약용작물학회지
2022 .02
Antimicrobial Activity against Food-hazardous Microorganisms, Dermatophytes, and Pytopathogens and Antioxidative Activity of Sancho Oil
한국약용작물학회지
2020 .02
Domestic Market Trend of Edible Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
식물성 유지 10종에 대한 주요 Phytosterol 함량 분석
한국식품영양학회지
2021 .01
식물 정유 clove oil 및 pine oil의 잡초방제 효과와 성분분석
Weed&Turfgrass Science
2021 .03
Effect of Replacing Pork Fat with Vegetable Oils on Quality Properties of Emulsion-type Pork Sausages
한국축산식품학회지
2015 .01
pH-Stat 및 Multi-Step In Vitro 소화모델을 이용한 Algae Oil과 DAG-Rich Algae Oil의 가수분해 특성 평가
한국식품영양과학회지
2018 .11
Effect of perilla oil and fish oil in colonic inflammation using high-fat diet induced mice model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Global Edible Oil Market Status
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Inclusion of Dietary Palm Oil and Soy Oil on Growth Performance and Nutrition Digestibility in Broiler Chickens
한국가금학회지
2020 .09
Fuel properties of biodiesel produced from beef-tallow and corn oil blends based on the variation in the fatty acid methyl ester composition
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .12
튀김유의 종류를 달리한 약과의 품질 특성
산업식품공학
2017 .01
차나무 추출물 함유 유기농업자재 중 주성분 정량분석법 확립
농약과학회지
2020 .12
Effect of Enzymatic Hydrolysis on Black Seed (Nigella sativa) Oil Yield, Thymoquinone Content of the Oil, and Antioxidant Properties of Defatted Seed Meal
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Application of Fats and Oils in Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Observation of Emulsified Sausage Manufactured by Horse Fat and Canola Oil
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
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