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Effect of Low Temperature Treatment on the Improved Germination Rate of Turmeric
한국약용작물학회 학술대회논문집
2019 .05
강황이 된장의 발효에 미치는 영향
Food Science and Preservation
2020 .02
강황 분말을 첨가하여 제조한 약식의 품질 특성 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2017 .02
압출성형처리에 의한 강황의 화학적 특성 및 색소 안정성 변화
한국식품과학회지
2018 .10
도입 약용작물 강황의 품종육성을 위한 기초연구
한국약용작물학회 학술대회논문집
2015 .05
강황을 첨가한 팬 프라잉 화전의 품질 특성과 산화방지활성
한국식품과학회지
2017 .06
Growth Inhibitory Effect of Turmeric Ethanolic Extract on Lung Cancer Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Differences of Growth Characteristics in Turmeric Cultivated Using Mother and Finger Seed Rhizomes
한국약용작물학회 학술대회논문집
2017 .09
Protective Effects of the Ethanol Extracts from Tumeric on Alcohol-Induced Liver Injury
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Dietary turmeric (Curcuma longa L.) supplementation improves growth performance, short-chain fatty acid production, and modulates bacterial composition of weaned piglets
한국축산학회지
2021 .01
Growth Inhibitory Effects of Turmeric Extract and its Synergy with Black Pepper Extract on Human Lung Cancer Cells
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
강황 양분관리 실태와 토양 화학성 평가
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2022 .10
강황 열수 추출물의 항산화 활성 및 C2C12 Myoblasts의 산화적 손상에 대한 보호 효과
한국식품영양과학회지
2017 .11
냉동 강황밥의 재가열 조건에 따른 품질특성 평가
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of Turmeric Supplementation on Blood Pressure and Serum Levels of Sirtuin 1 and Adiponectin in Patients with Nonalcoholic Fatty Liver Disease: A Double-Blind, Randomized, Placebo-Controlled Trial
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .03
강황(C. longa)과 울금(C. aromatica) 지하부 추출물의 항산화 활성 및 기능성분 함량 분석
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
발효강황가루 첨가 수준이 카레소스의 항산화 및 관능적 특성에 미치는 효과
한국식품과학회지
2017 .06
Comparative evaluation of extraction methods for bioactive compounds from turmeric powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
In vitro Study of the Anti-Inflammatory Synergistic Effect of Turmeric Complex Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Comparison of curcuminoids and antioxidant activity among turmerics from various area
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
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