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Changes of Glucosinolate-Myrosinase System in Radish during MA Storage
한국원예학회 학술발표요지
2016 .05
무 저장 중 Glucosinolate-Myrosinase System 변화
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
The Effect of Postharvest 1-MCP Treatment on Phenolic Compounds and Glucosinolate Contents in Kimchi Cabbage
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
다단식 벼 육묘시스템에서 생산된 어린잎 채소의 phytonutrient 함량 비교
한국원예학회 학술발표요지
2015 .10
Changes in Glucosinolate Composition and Concentration in Different Growth Stages and Seasons in Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Glucosinolates and Their Postharvest Metabolites in Baemoochae (×Brassicoraphanus)
한국원예학회 학술발표요지
2018 .05
Profiling of Glucosinolate Contents in Roots and leaves of Radish (Raphanus sativus var. sativus)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .10
The Radish Genome Database: An Online Platform for Radish Biology
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Glucosinolates Levels in Brassica Genetic Resources and Their Distribution Pattern within and between Inner, Middle, and Outer Leaves
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Identification and Variation of Major Aliphatic Glucosinolates in Doubled Haploid Lines of Radish (Raphanus sativus L.)
한국원예학회 학술발표요지
2019 .05
Change in Phytonutrients of Fragrant Rice ‘Cheonhyejinseonhyang-byeo’ under Different Storage Conditions
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antimicrobial Activity of Radish Root Extract against Oral Microorganisms
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Changes of Postharvest Losses in Taro Roots according to Curing Conditions
한국원예학회 학술발표요지
2020 .11
Altered Glucosinolate Profiles and Expression of Glucosinolate Biosynthesis Genes in Ringspot Resistant and Susceptible Cabbage Lines
한국원예학회 학술발표요지
2018 .10
Comparison Analysis of Expression of The Major Genes in Aliphatic Glucosinolate Biosynthesis from Radish, Chinese Cabbage and Baemuchae during Their Development
한국원예학회 학술발표요지
2017 .05
Effect of cultivars on hairy root induction and glucosinolate biosynthesis in a hairy root culture of Kimchi cabbage (Brassica rapa L. ssp. Pekinensis)
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .03
A study on the quality characteristics of domestic radish leaves
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Identification of glucosinolate-associated QTLs in cabbage (Brassica oleracea L. var. capitata)
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .03
Glucosinolate Accumulation in Radish Sprouts Exposed to Various Carbon Sources
한국약용작물학회 학술대회논문집
2018 .10
월동무, 봄무 세척 시기 및 수확 후 처리에 따른 저장 중 품질변화
한국원예학회 학술발표요지
2015 .05
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