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Extractive fermentation of Monascus purpureus promotes the production of oxidized congeners of the pigment azaphilone
Journal of applied biological chemistry
2018 .01
Quality Characteristics of Muffins Added with Fucoidan Red Yeast (Monascus purpureus) Rice Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Some Monascus purpureus Genomes Lack the Monacolin K Biosynthesis Locus
Journal of applied biological chemistry
2016 .01
Protective Effects of Red Yeast Rice (Monascus purpureus) Extract Against Alcohol-induced Acute Liver Injury in C57BL/6N Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Changes of Monascus Pigment and Monacolin K Contents of Red Yeast Rice according to Rice Varieties and Fermentation Periods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Natural Pigment Production of Monascus sp. MK2, which Does Not Produce Monacolin-K and Citrinin
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Selective production of red azaphilone pigments in a Monascus purpureus mppDEG deletion mutant
Journal of applied biological chemistry
2017 .01
Screening and stability test of anthocyanin-based pigments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Optimization of lovastatin production by Monascus purpureus using brown seaweed, Saccharina japonica as solid fermented substrate
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2017 .05
Chemical and Functional Properties of Doenjang Fermented with Monascus Koji
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
체색용 안료가 한지의 열화에 미치는 영향
펄프·종이기술
2015 .04
홍국발효 대두의 항산화 및 항당뇨 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Pigmenting 기술 적용을 위한 표면강도 증강제 탐색
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2015 .10
Inactivation of the genes involved in histone H3-lysine 4 methylation abates the biosynthesis of pigment azaphilone in Monascus purpureus
Journal of applied biological chemistry
2019 .01
Stability of Natural Pigment Extracted from Apple Peel
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
구리 안료 종류에 따른 산화 특성 비교 평가
한국펄프·종이공학회 학술발표논문집
2019 .10
Effects of Additions of Monascus and Laccaic acid on the Color and Quality Properties of Nitrite-Free Emulsion Sausage during Refrigerated Storage
한국축산식품학회지
2017 .01
Evaluation of Antioxidant Activity and Total Phenols Index in the Vinegar Extract of Monascus-Fermented Soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Evaluation of Natural Pigments for Their Health Promotion Efficacy as a Functional Ingredients
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Plant Pigments Metabolism under Different Light Quality
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
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