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A study on manufacture and fermentation characteristics of fermented soybean using non-germinated soybeans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
다양한콩 품종을 이용한 청국장의 이화학적 특성 조사
한국원예학회 학술발표요지
2022 .05
콩 품종별 Aspergillus spp. 이용 발효물의 품질변화
산업식품공학
2019 .01
Comparison of Quality of Korean Fermented Soybean Paste Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
국내산 두류 품종에 대한 품질 분석
한국식품영양학회지
2020 .01
콩 품종에 따른 발효물의 아미노산과 향기성분 특성
한국식품영양학회지
2019 .01
검은콩 첨가 비율에 따른 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2020 .01
Disease resistance of soybean lines/cultivar collected from North Korea
한국농약과학회 학술발표대회 논문집
2018 .10
Quality Characteristics of Sausage Manufactured by Different Soybean Cultivar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Relationship between Texture Profiles and Pasting Property in Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characteristics of traditional soybean pastes from ancient documents
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Comparative analysis of the functional compositions for soybean cultivars cultivated in the different locations
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Nitrogen Fertilization and Nitrogen Utilization Efficiency in Soybeans
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2024 .10
Physical Properties of Soybean meal fermented extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characteristics of Cheonggukjang Prepared with Various Soybean Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Comparison of Quality of Fermented Soybean Paste (Doenjang) Produced in Gangwon-do
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Current Status and Future Prospects of Soybean Production in Kazakhstan
Plant Breeding and Biotechnology
2017 .01
An Analysis on Changing Factors of World Soybean Markets
한국국제농업개발학회지
2017 .01
Consumption Trends and Prospects of Fermented Soybean Products in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Genome editing provides a valuable biological toolkit for soybean improvement
Plant Biotechnology Reports
2022 .08
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