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Quality Characteristics of Adzuki Beans Sediment on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Quality and Antioxidant Characteristics of Adzuki Bean Fermented Beverages on the Breeding Lines
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Health Functions of Adzuki Bean Extract With Special Reference to Lipid Metabolism and Antioxidant Potential
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Anthocyanin Compositions and Contents in Black Adzuki Bean Germplasm Grown in Korea
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Antioxidant Activity in Differently Colored Adzuki Bean Varieties and Metabolic Profile after Thermal Process
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Influence of High Hydrostatic Pressure Treatment for Improvement of Storage Stability of The Low Sugar Adzuki Bean Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Characterization of Adzuki Bean Growths, Yields and Water Stress Responds from Paddy Field Cultivation with Different Soil Moisture Contents
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2018 .10
Quality Characteristics of Korean Adzuki Bean (Vigna angularis) Paste according to Variety
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effect of a Combination of Inulin and Polyphenol-Containing Adzuki Bean Extract on Intestinal Fermentation in vitro and in vivo
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effects of extraction pH on the characteristics of proteins derived from soybean, mungbean, adzuki bean, and peanut
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Drought Effects on Early Development on Soybean and Adzuki Bean Root Morphologic Properties
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2019 .08
Inhibitory Effect of Acid Treatment on the Growth of Bacillus cereus in Cooked Rice Cake
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Characteristics of cultural practice and weed community in adzuki bean fields in the south-west districts of Korea
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
The changes in antioxidant activities of adzuki bean (Vigna angularis var. nipponensis) with various heat treatments
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
떡류 경영업체의 미생물학적 위생관리 전략
식품과학과 산업
2022 .12
Black Adzuki Beans (Vigna angularis) Supplementation Modulates Blood Flow in High Fat Diet Fed Rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Blended extract of sorghum, adzuki bean, and finger millet attenuates hypertension in spontaneously hypertensive rats
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
팥 잡초방제 체계 수립을 위한 제초제 선발
한국잡초학회 별책(학술대회 초록집)
2015 .10
Phenolic Contents and Antioxidant Capacities of New Adzuki Bean (Vigna angularis L.) Cultivar‘Hongda’
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
재배방법에 따른 팥의 항산화 특성 및 앙금의 품질 특성
한국식품영양학회지
2016 .02
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