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Effect of Antioxidant Addition on Milk Beverage Supplemented with Coffee and Shelf-life Prediction
Food science of animal resources
2019 .01
Qualitative Characteristics and Antioxidant Activity of Coffee & Dairy Beverage Supplemented with Chaga Mushroom and Cacao Nibs Extracts
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Component Changes of Cacao Beans during Roasting Process using NMR Spectroscopy
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies adding Whey Protein Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Anti-oxidant, ant-microbial and anti-inflammatory activity of yogurt with added cacao nibs (Theobroma cacao L.)
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
건자두 분말을 첨가한 쌀쿠키의 품질 특성과 항산화능
한국식품영양학회지
2022 .12
땅콩호박 분말 첨가 쿠키의 품질특성 및 항산화 연구
농업생명환경연구
2020 .01
베이킹 시간에 따른 쿠키의 품질 특성, 아크릴아마이드 함량 및 항산화 활성
한국식품영양과학회지
2021 .03
쌀가루로 제조한 쌀 쿠키의 품질 특성
한국식품영양학회지
2018 .01
Change of Proximate Composition, Antioxidant Activity, and Ginsenoside Content of White Ginseng with Different Roasting Conditions
한국약용작물학회지
2022 .02
Influence of Roasting Treatment on the Antioxidant Activities and Color of Burdock Root Tea
Preventive Nutrition and Food Science
2017 .03
Fermentation properties of fermented milk with added cacao nibs (Theobroma cacao L.)
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Quality Characteristics of Rice Cookie Prepared with Different Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
The Quality Characteristics of Oat Cookies Added with Aronia extract
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Effects of Coffee Extracts with Different Roasting Degrees on Antioxidant and Anti-inflammatory System in Mice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality Characteristics of Rice Cookie with Different Cultivars and Milling Methods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Influence of roasting conditions on the chemical properties and antioxidant activity of perilla oils
Applied Biological Chemistry
2015 .01
민들레 분말을 이용한 쿠키의 품질과 항산화성
한국식품영양학회지
2021 .08
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Cookies Supplemented with Fermented Gryllus bimaculatus and Brown Rice Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
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