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In vitro Antioxidant Activity of Cooked Rice Containing Various Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
국내 쌀귀리 첨가 밥의 이화학적 특성 및 항산화활성
산업식품공학
2016 .01
Effects of Roasting on the Antioxidant Activities of Oat
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Influences of Pretreatments on Functional Components and Antioxidant Activities of Oat Paste
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Study on Changes in Bioactivities of Bioactive Substances Using in vitro Human Digestion Model
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Antioxidant Contents and Activities of Naked Oat According to Germination Condition
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Quality Characteristics of Rice Cake with Glutinous Rice and Oat Powder
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Quality characteristics and Antioxidant Activity of Roasted Oat Malt
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Evaluating the Antioxidant Capabilities of Edible Insects after in vitro Gastrointestinal Digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Changes in free sugar contents of legumes during in vitro digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
The analysis of oat chemical properties using visible-near infrared spectroscopy
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
Rheological Behaviors of White and Brown Rice Flours During In-vitro Simulation of Starch Digestion
한국식품과학회지
2015 .12
Change in Physical Properties of Cooked Rice Stored in Electric Rice Cooker
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
Comparative study on the bioactive compound contents and antioxidant activity of broccoli cooked with different methods
Food Science and Preservation
2024 .08
Analysis of in vitro digestion using human gut microbiota in adult and elderly individuals
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Bioaccessibilty of nutritional and functional ingredients from legumes during in vitro digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
기능성 대용식 오트 씨앗즙의 품질 특성
한국식품영양과학회지
2020 .10
Bioaccessibilty of nutritional and functional ingredients from soymilk during in vitro digestion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
취반기의 가열 방식별 취반미의 특성 비교 분석
한국식품영양학회지
2017 .06
Nutritional Compositions and Physiological Activities of Different Types Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
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