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이용수
Abstract
Introduction
Materials and methods
Results and discussion
References
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사과를 첨가한 아로니아 혼합잼의 품질특성 및 항산화활성
Food Science and Preservation
2016 .04
Effects of Different Growing Regions on Quality Characteristics, Bioactive Compound Contents, and Antioxidant Activity of Aronia (Aronia melanocarpa) in Korea
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .09
Comparison of physiological activity and quality of domestic aronia and foreign aronia
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Exploration of the Antioxidant Chemical Constituents and Antioxidant Performance of Various Solvent Extracts of Eighteen Plants
Preventive Nutrition and Food Science
2022 .06
Sustainable water extraction of anthocyanins in aronia (Aronia melanocarpa L.) using conventional and ultrasonic-assisted method
한국식품과학회지
2021 .10
Antioxidant activity and phenolic acid content of Gynostemma pentaphyllum leaves according to extraction conditions
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Antioxidant activity of sesame cake extracts obtaining using various ethanol extraction conditions
한국식품과학회지
2017 .06
새싹 밀의 추출용매에 따른 생리활성 평가
한국식품영양학회지
2019 .01
Antioxidant and skin health-enhancing activities of wild indigo(Baptisia tinctoria) root extracts
Food Science and Preservation
2022 .06
Quality Characteristics and Antioxidant Activity of Yogurt Supplemented with Aronia (Aronia melanocarpa) Juice
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
에탄올 농도에 따른 돌외 잎 차 추출물의 생리활성
Journal of Plant Biotechnology
2019 .01
Correlation analysis between antioxidant and anti-wrinkling activity of domestic blackcurrant (Ribes nigrum L.) extract
한국식품과학회지
2025 .02
아로니아즙을 첨가한 조청의 품질특성
한국식품영양과학회지
2020 .10
Antioxidant and skin anti-aging activity of 70% ethanol extracts of natural plants
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
추출용매에 따른 비단풀 추출물의 항산화 및 생리활성
Food Science and Preservation
2016 .04
효소처리한 미선나무 잎의 용매 추출 후 이화학적 품질 변화
한국식품영양학회지
2023 .02
아로니아즙 첨가에 따른 단감잼의 품질특성
한국식품영양학회지
2017 .06
Effect of extraction method on yield of the aronia juice
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
추출방법에 따른 미숙사과 추출물의 유용성분 함량 및 항산화 활성
한국식품영양학회지
2021 .01
Antioxidant Contents and Antioxidant Activities of White and Colored Potatoes (Solanum tuberosum L.)
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .06
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