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野菜類의 成分에 關한 硏究 - Ⅰ. 竹筍의 Free Amino Acid 및 Organic Acid 含量
한국식품영양과학회지
1976 .04
野菜類의 成分에 關한 硏究 - 2. A. altissima葉의 free amino acid 및 organic acid含量
한국식품영양과학회지
1977 .08
Effects of Germination on Fatty Acid and Free Amino Acid Profiles of Brown Rice ‘Keunnun’
Food Science and Biotechnology
2009 .06
Chemical composition of different parts of ramie (Boehmeria nivea)
Korean Journal of Agricultural Science
2017 .03
저장온도에 따른 바나나의 유리당과 유기산
Applied Biological Chemistry
1995 .01
잎담배 중 유리 아미노산 분석
한국연초학회지
2010 .01
비중선별(比重選別) 현미중(玄米中) 유리 Amino산 함량
Applied Biological Chemistry
1972 .01
저온 스트레스가 시금치의 당류 및 아미노산 함량 변화에 미치는 영향
한국토양비료학회 학술발표회 초록집
2015 .12
Effect of Organic Acids on the Sugar Composition of Sucrose Candies
Food Science and Biotechnology
1998 .06
유자중(柚子中) Amino Acids에 관(關)한 연구(硏究)
Applied Biological Chemistry
1972 .01
Effect of Customized Fertilizer Application and Soil Properties on Amino Acids Composition in Rice Grain
한국토양비료학회지
2015 .10
The changes of free amino acid and free soluble sugars in Superior potato during storage
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2011 .10
The Accumulating Aspect of Sugar and Organic Acid in Greenhouse Strawberry
한국원예학회 기타 간행물
2008 .12
[P3-38] Biological Activities of Maillard Reaction Products from a Sugar-amino Acid Model System
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2009 .11
DETERMINATION OF AMINO ACIDS IN RICE(PALDAL) BY IONEXCHANGE CHROMATOGRAPHY
Applied Biological Chemistry
1961 .01
저장기간에 따른 팽이버섯 자실체의 유기산 함량 변화
한국버섯학회지
2012 .01
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