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Food Science and Biotechnology
2004 .12
국내 보리 품종의 전분 관련 특성 평가
한국육종학회지
2019 .01
Physicochemical Properties of Japonica Non-Waxy and Waxy Rice during Kernel Development
Food Science and Biotechnology
2006 .04
찰성 및 메성 쌀보리가루의 첨가가 제빵 특성에 미치는 영향
한국식품과학회지
2003 .10
쌀보리 전분의 이화학적 성질
Applied Biological Chemistry
1991 .01
Structural and physicochemical properties of starch by barley cultivars
Korean Journal of Agricultural Science
2018 .12
찰 전분의 노화특성에 관한 연구
한국식품과학회지
1988 .12
Molecular Structure and Physicochemical Properties of Starches from Korean Rice Cultivars
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2013 .11
보리 전분의 대·소입자에 관한 연구
한국식품과학회지
1989 .02
아마란스 전분과 곡류 찰전분의 특성 비교
한국식품과학회지
1999 .06
찰성과 메성 쌀보리 전분의 이화학적 특성
Applied Biological Chemistry
1999 .01
메성 및 찰성보리 β-Glucan의 리올로지 특성
한국식품과학회지
2000 .06
Studies on the Compositions of Korean Sweet Potato Varieties and Physicochemical Properties of Their Starches
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Effects of Gamma Irradiation on Physicochemical and Textural Properties of Starches
Food Science and Biotechnology
2003 .10
찰옥수수 산화전분의 이화학적 특성
한국식품과학회지
1998 .02
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