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엉겅퀴의 Silymarin 화합물과 항산화 및 간보호효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
LC-MS/MS를 이용한 건강기능식품 중 실리마린 분석법 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Protective Effects of Silymarin against the Toxicity of Bisphenol A (BPA) on Boar Sperm Quality
한국수정란이식학회지
2011 .01
Determination and Quantification of Flavonolignan Constituents of Different Silymarin Samples from Cultivated and Wild Plants of Silybum marianum (L.) Gaertner by High Performance Liquid Chromatography
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
수산자원으로부터 Human Low Density Lipoprotein (LDL)에 대한 항산화제의 탐색
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
[OP-14] Silymarin에 의한 조골세포의 분화 촉진효과
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2010 .10
Antioxidative Activity of Flavonoid on Oxidation of Human Low Density Lipoprotein Induced by Macrophages and Copper
Food Science and Biotechnology
2002 .02
Identification of biological activity evaluation using silymarin of Korea milk thistle (Silybum mrianum) seeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
사람의 Low Density Lipoprotein에 대한 녹차의 항산화 활성
한국식품과학회지
1996 .10
사염화탄소 주입으로 간손상을 유발시킨 백서에서 돈태반가수분해 물 투여가 간기능 보호에 미치는 영향
Journal of applied biological chemistry
2012 .01
해양에서 분리한 bacillus sp. RH-5에 의한 사람 Low Density Lipoprotein(LDL) 산화에 대한 항산화 활성
한국식품위생안전성학회지
1998 .01
Inhibitory Effects of Garlic Oil on Human Low Density Lipoprotein Oxidation
한국식품위생안전성학회지
2011 .01
Functional Properties of Low Density Lipoprotein (LDL) and Oxidized - LDL
한국식품영양과학회지
1994 .07
Effects of Flavonol Glycosides from Black Soybean Leaf Extract on Low-Density Lipoprotein (LDL) Oxidation and Glucose Homeostasis
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
사람의 저밀도 지방단백질의 산화에 대한 생열귀나무 추출물의 항산화 효과
한국식품과학회지
2004 .04
Functional Properties of Modified low Density Lipoprotein and Degradation of Modified LDL by Human Monocyte - Macrophages
한국식품영양과학회지
1995 .06
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