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시판 건 해산물 중 아황산염류 함량 조사
한국식품위생안전성학회지
1999 .01
Nutrients and bioactive potentials of edible green and red seaweed in Korea
Fisheries and Aquatic Sciences
2018 .01
국내 미역시장의 유통구조에 관한 연구
월간 해양수산
2007 .05
해조분의 첨가가 산란계의 생산성 및 칼슘 . 인의 배설량 저감에 미치는 영향
축산시설환경학회지
2000 .01
Guidelines for Dietary Education Based on Seaweeds
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2020 .07
해조소금의 제조에 관한 연구
한국식품과학회지
2004 .12
Impact of Seaweed Extract on Turfgrass Growth and Nutrition on a Golf Green to USGA Specification
한국원예학회 기타 간행물
2006 .08
The distribution characteristics of Seaweed in the coastal waters of Korea
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Physical Characteristics and Antioxidative Capacity of Major Seaweeds
Journal of Food Science and Nutrition
1999 .09
갈조류의 영양적 특성과 가금에서 기능성 물질로서의 갈조류 추출물의 이용
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2003 .11
해조류 첨가가 돈육 패티의 품질 특성에 미치는 영향
한국축산식품학회지
2012 .01
Isolation and Biological Activities of the compounds from brown seaweeds
한국식품영양과학회 산업심포지움발표집
2010 .04
한국산 5종 해조류의 항산화효과와 총 폴리페놀 함량과의 관련성
한국식품영양과학회지
2005 .10
[S9-4] Development of Cosmetic Materials from Brown Seaweeds in Jeju
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2007 .10
Studies on Use of Seaweeds in Snack Bar
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2012 .10
매생이 분말을 첨가한 식빵 제조 및 그 특성에 관한 연구
수산해양교육연구
2009 .04
[P10-221] Comparisions on Antioxidant Activities of Various Kind of Seaweeds
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2005 .10
Seaweed polysaccharides: its structure and biological activities
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
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