지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
식염농도 및 숙성온도가 멸치 젓갈의 숙성 중 위생품질인자의 변화에 미치는 영향
한국식품위생안전성학회지
2017 .01
Determination of rapid quality index of Non-Salt Fermentation of Soybean
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
소금의 종류와 소금의 건강기능성
식품산업과 영양
2023 .12
김치 발효 중 소금 농도에 따른 균총의 변화
한국식품영양과학회지
2021 .06
소금 종류가 멸치액젓의 품질에 미치는 영향
수산해양교육연구
2017 .02
Microbial Communities of Doenjang Made with Various Salt Contents during Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
다양한 염도에서 제조한 된장의 장기 숙성 시 품질변화
Food Science and Preservation
2016 .12
Chemical Characteristics of Salted Shrimp Fermented in Underground Tunnel During Fermentation Period
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
리포좀 코팅 소금이 첨가된 식빵의 물성과 짠맛에 미치는 영향
산업식품공학
2016 .01
Changes of physicochemical properties of salted-fermented anchovy Engraulis japonica meat with different salt content during fermentation at 15℃
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2015 .10
Quality Analyses of Kimchi Prepared with Different Salt Type and Concentration
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Variation in the functional compounds of molten salt Kimchi during fermentation
Korean Journal of Agricultural Science
2019 .03
Effect of solar sea salt and bamboo salt on gut health
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
반응표면분석법을 이용한 오디액의 유산발효 조건 최적화
한국식품영양과학회지
2019 .05
Feasibility of Linear Relationship between Failure and Non-failure Rheological Properties as Functions of Salt and pH
산업식품공학
2020 .01
Survival of Pathogenic E. coli in Low Salt Cabbage Kimchi During Fermentation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimum Fermentation Conditions and Fermentation Characteristics of Blueberry Fermentation Liquer
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2015 .08
Enhancement of 1-Deoxynojirimycin Production by Optimizing the Conditions for Mulberry Leaf Extract Fermentation by Lactobacillus plantarum
산업식품공학
2020 .01
Effect of Salt Concentration on Changes of Biogenic Amines Levels and Quality Properties during Fermentation in Self-manufactured Galchi jeot
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Effect of reducing sodium chloride based on the sensory properties of meat products and the improvement strategies employed: a review
한국축산학회지
2021 .01
0