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Screening for Potential Probiotic Bacteria from Korean Fermented Soybean Past : in vitro and Caenorhabditis elegans Model Testing
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Lactobacillus strains isolated from kimchi stimulate longevity and immune response in C. elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Culturomic and transcriptomic analysis of potential probiotics isolated from canine for Pet foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Probiotic and Anti-Inflammatory Potential of Lactic Acid Bacteria Isolated from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Screening and Characterization of Potential Probiotic Lactic Acid Bacteria from Kimchi
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
A study on the validity of probiotics through evaluation of the physiological properties and intestinal adhesion of lactic acid bacteria
한국식품과학회지
2023 .12
프로바이오틱 요구르트의 기준, 규정, 검출에 관한 현황 및 전망: 총설
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2023 .03
Probiotic and anti-inflammatory potential of Lactobacillus Strains isolated from infant feces
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Characterization of Selected Lactobacillus Strains for Use as Probiotics
한국축산식품학회지
2015 .01
프로바이오틱스와 유산균 제품의 균수 함량과 보존방법에 따른 변화 연구
한국식품위생안전성학회지
2018 .01
Potential Probiotic Activity of Lactobacillus fermentum strain JDFM216 on the Longevity of Caenorhabditis elegans
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Immunomodulating activities of prebiotics-producing lactic acid bacteria strains
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Selection and Characterization of Probiotic Strains with Anti-Diabetic and Anti-Dementia Activities from Various Kimchi Sources
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2023 .10
Anti-Microbial and Anti-Inflammatory Effects of Differently Prepared-Dead Cells from Lactic Acid Bacteria
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
프로바이오틱스 안전성 문제 개선을 위한 안전성 평가방법의 제안
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Probiotic isolates from unconventional sources: a review
한국축산학회지
2016 .01
Probiotic Assessment of Lactic Acid Bacteria Isolated Traditional Fermented Food
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
In vitro Anti-Vibrio Activity of Probiotic Lactic Acid Bacteria lsolated from Fish Intestine
한국수산과학회 양식분과 학술대회
2016 .05
A Multi-Strain Probiotic Formulation Attenuates Immune-Mediated Inflammatory Diseases
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2016 .10
Probiotic 미생물 검사에 사용되는 다양한 방법들에 대한 현황과 향후 전망
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2016 .01
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