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Health Implications of Beef Intramuscular Fat Consumption
한국축산식품학회지
2016 .01
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
한우 등심의 위치별 조지방 함량 및 근내지방도 비교
Korean Journal of Agricultural Science
2015 .03
Fatty Acid Profiles of Ten Muscles from High and Low Marbled (Quality Grade 1<sup>++</sup> and 2) Hanwoo Steers
한국축산식품학회지
2016 .01
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Genome-wide association studies of meat quality traits in chickens: a review
Korean Journal of Agricultural Science
2022 .09
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Effects of full-fat soy content on extruded low- and high-moisture meat analogs
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Full Fat Soy-Based High Moisture Meat Analogs: Effects of Formulations on Product Properties
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2019 .10
Optimization of Replacing Pork Back Fat with Pre-Emulsion from Wheat (Triticum aestivum L.) Sprout for Reduced-Fat Meat Products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2017 .10
Optimizing sensory quality by modulating fat droplet size for the soy milk with reduced fat content
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Effects of Carcass Weight and Back-fat Thickness on Carcass Properties of Korean Native Pigs
한국축산식품학회지
2017 .01
닭의 지방대사와 조절
한국가금학회지
2024 .06
Effect of dietary fat supplementation on productive performance, egg quality, and hepatic fat contents in laying hens
한국가금학회 정기총회 및 학술발표회
2019 .06
Physicochemical Properties of Plant-based Emulsion Bead Applied into Meat Analogues as an Animal Fat Replacement
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
Characteristic of back fat and quality of longissimus dorsi muscle from soft fat pork carcasses
Korean Journal of Agricultural Science
2016 .12
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