지원사업
학술연구/단체지원/교육 등 연구자 활동을 지속하도록 DBpia가 지원하고 있어요.
커뮤니티
연구자들이 자신의 연구와 전문성을 널리 알리고, 새로운 협력의 기회를 만들 수 있는 네트워킹 공간이에요.
이용수
등록된 정보가 없습니다.
논문 유사도에 따라 DBpia 가 추천하는 논문입니다. 함께 보면 좋을 연관 논문을 확인해보세요!
Meat analog as future food: a review
한국축산학회지
2020 .01
한국 전통발효식품의 현재와 미래발전전략
식품과학과 산업
2020 .06
국내 육가공 산업의 현황과 전망
식품과학과 산업
2018 .09
Technical requirements for cultured meat production: a review
한국축산학회지
2021 .01
Development of Alternative Meat Using Domestic Agricultural Products and Utilization of Food Industry
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
An Insight of Meat Industry in Pakistan with Special Reference to Halal Meat: A Comprehensive Review
한국축산식품학회지
2017 .01
Pediococcus spp.-fermented chicken meat for dogs
한국축산학회지
2020 .01
A Review of Fermented Foods with Beneficial Effects on Brain and Cognitive Function
Preventive Nutrition and Food Science
2016 .12
펫푸드 시장에서의 배양육 활성화 방안
식품과학과 산업
2022 .12
배양육: 최신 동향과 기술적 과제
식품과학과 산업
2023 .09
Current technology and industrialization status of cell-cultivated meat
한국축산학회지
2024 .01
Current status and challenges of cell cultured meat food development from marine products
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2024 .10
Evaluation of sugar contents in Korean traditional soybean fermented foods
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Effect of Fermented Spinach as Sources of Pre-Converted Nitrite on Color Development of Cured Pork Loin
한국축산식품학회지
2017 .01
Sustainable Supply of Plant/Cell-Based Alternative Meats by Geometric Transformation
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
New Application of Microbes from Fermented Foods: Development of Cereal Based Fermented Material and Its Utilization
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2022 .10
Identification of Association between Supply of Pork and Production of Meat Products in Korea by Canonical Correlation Analysis
한국축산식품학회지
2018 .01
In-vitro meat: a promising solution for sustainability of meat sector
한국축산학회지
2021 .01
Asian Perspective on Meat Analogue Production by High-Moisture Extrusion
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Effect on health from consumption of meat and meat products
한국축산학회지
2021 .09
0