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Dairy Product Consumption and Type 2 Diabetes among Korean Adults: A Prospective Cohort Study Based on the Health Examinees (HEXA) Study
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
우유에 관한 모든 것: 1927년 발간된 자료를 바탕으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Packaging of dairy products : an overview
식품저장과 가공산업
2016 .12
IDF 글로벌 낙농 컨퍼런스 2021
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Effect of Hydrocolloids on the Quality Properties of Non-Dairy Whipped Cream
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2020 .10
베트남 유제품시장의 시장접근전략 및 경제효과 분석
한국국제농업개발학회지
2023 .03
세계 낙농산업 동향: Ⅴ. 2020년 이후 우유 생산 및 교역을 중심으로
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2024 .03
우유 대체 식물성 기반 우유 유사체 개발에 관한 현황과 미래
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2021 .12
Comparative Evaluation of the Nutritional, Rheological and Sensory Properties of Vegan Cheese and Commercial Dairy Cheese
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2018 .10
우유와 유제품의 살균기술
식품과학과 산업
2020 .09
A Comparison of Quality Characteristics in Dairy Products Made from Jersey and Holstein Milk
Food science of animal resources
2019 .01
Survey of Poultry Products Consumption Behavior of Modern Korean Seniors
한국식품영양과학회 학술대회발표집
2021 .10
Exploring Quality Issues of Dairy Supply Chain and Proposing IOT-enabled Tracking Systems in Developing Country
Agribusiness and information management : AIM
2017 .01
육우 비선호부위를 활용한 재구성육제품의 품질특성
동물생명과학연구
2015 .06
경기지역 젖소 농가 고온저감시설 활용 실태조사 및 축사내 온습도 변화
한국축산시설환경학회지
2015 .01
Effect of Homogenization Pressure and Supplementation with Sucrose Fatty Acid Ester on the Physical Properties of Dairy Cream-based Emulsions
한국축산식품학회지
2018 .01
Detection for Non-Milk Fat in Dairy Product by Gas Chromatography
한국축산식품학회지
2016 .01
유제품의 치매 및 인지기능 저하 예방 효과
Journal of Dairy Science and Biotechnology
2020 .01
Intake of Animal Source Foods in Relation to Risk of Metabolic Syndrome
Preventive Nutrition and Food Science
2020 .06
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